Nasveti in napotki ter povpraševanja...

PiWPiW
Novinec

Kraj: Markovec City

Parkirne luknje

Napisal/-a PiWPiW So sep 20, 2008 10:59 am

Mene zanima kaj naredit z parkirnimi luknjami. to so tiste luknje ki ti jih naredijo ostali ko malomarno odprejo vrata od avta. Imam namreč zelo mehko karoserijo in vsak b**** ki nasloni malo močneje vrata na moj avto, se takoj vse pozna.
torej, kako popravit? Vem da obstajajo kiti za popravilo. kje jih dobit, koliko približno stanejo ter če en ki ne zna ravno to delat če bi znal uspešno popravit te luknje.
drugo, komu dat za popravit na primorskem ali pa v ljubljani in njeni okolici ter koliko bi to približno stalo. zanima me samo za luknje in ne za barvanje.
tretje, ali je možno dat na avto kašno prozorno folijo al karkoli da se ta težava ne bi več ponavljala.

Hvala za pomoč

Lp

avtotrend
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a avtotrend So sep 20, 2008 11:47 am

Zavaruj vozilo na parkingu pa boš delno rešil problem. Pred takimi se je v bistvu nemogoče zavarovat neglede na to kje parkiraš in koliko paziš k se zmer najde kšn k mu dol visi in buta kokr mu paše. Sm pa opazu, da če recmo ravno sediš v vozilu ko negdo zraven parkira in to opazi je pa čist previden. V bistvu se vse da če se hoče. Isto rečmo na trajektih če ste opazl kok so vsi "previdni" :lol:

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 So sep 20, 2008 12:08 pm

sem opazo da se ne rabi glih to kitat,ampak ti z neke vrste "palco" gre pri šipi noter ter vboklino zravna. Sem pa tudi sam jezn na take telebane in gledam skoraj vedno da v garažnih hišah itd. parkiram vsaj z eno stranjo avta pri stebru.
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

SpeedyRS
večni novinec

Napisal/-a SpeedyRS So sep 20, 2008 12:43 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:sem opazo da se ne rabi glih to kitat,ampak ti z neke vrste "palco" gre pri šipi noter ter vboklino zravna. Sem pa tudi sam jezn na take telebane in gledam skoraj vedno da v garažnih hišah itd. parkiram vsaj z eno stranjo avta pri stebru.

Tako nekako ja. Js sm vprašau pr lokalnemu kleparju za svojga in je reku okoli 60 - 100€. Imam pa kar nekaj luknic.

PiWPiW
Novinec

Kraj: Markovec City

Napisal/-a PiWPiW So sep 20, 2008 1:16 pm

jaz precej pazim, sam sami veste da se najde kje kak zadetek, butasta ženska al samo preprost k****n ki naredi škodo. sej jaz imam za popravit glih enih 5-6 lukenj. nekakor ne maram da je avto grd. vem da obstajajo kiti in z njimi popraviš teluknje (iz zunanje strani)

Uporabniški avatar
SamoK
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a SamoK So sep 20, 2008 2:34 pm

postopek je precej podoben, če ne enak kot pri toči..

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash So sep 20, 2008 7:16 pm

Vedno, če se le da , parkirajte poleg dražjih avtomobilov, ker njihovi lastniki pomoje bolje pazijo na te stvari :tomidelej:

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Ne sep 21, 2008 1:54 am

Cash je napisal/-a:Vedno, če se le da , parkirajte poleg dražjih avtomobilov, ker njihovi lastniki pomoje bolje pazijo na te stvari :tomidelej:

hahahahaa tlele so bos pa ugiznu u jezik...dejansko folk z raznimi porscheji in mecami parkira bolj nepazljivo kot večina... :roll:

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Ne sep 21, 2008 7:51 am

ja oni z porschom res nebo si škodo delal, čeprav ima denar.
Nekdo z reno 5 celo zjebano, se pa ne sekira za eno prasko več... ;)
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
drsokodj
Stalni uporabnik

Napisal/-a drsokodj Ne sep 21, 2008 7:59 am

ej....to ti oni majstri naredijo, ki točo popravljajo ...

imam tudi telefonsko od enega zelo dobrega majstra ....je pa z okolice brezovice.....če rabiš mi pošlji ZS
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
LudiLimun
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a LudiLimun Ne sep 21, 2008 8:21 am

točno tako, postopek je identičen popravilu toče. ni treba štrihat, pa še velik cnej je.

drgač pa ideja je čist preprosta da nimaš lukenj v avtu. parkiraš tko, da te bo lahko kdo od forumašev prlepu v temo: parkirani butci :twisted:
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov