Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Kael
Uporabnik

Kraj: Slovenia / Stajerska

Napisal/-a Kael So avg 16, 2008 11:07 am

O hladni, a je tvoje Leonček tudi naj :D. No dobrodošel v klubu :P,... ok dost heca, upam, da maš vsa stekla cela... zdej pa k stvari.

Men je Leona sesul v Nemčiji v Minhnu v juniju, rezulati so bili sledeči: streha 100 luken, havba brez, leva stran in vrata 80 luken. Dal popravit k Drev (častila jasno zavarovalnica) avto je tak kot je bil prej, tako da lahko rečem le: močno priporočam. Če boš v Celju, si lahko prideš rezultate tudi ogledat :).

Fejst hudo?

Uporabniški avatar
Kael
Uporabnik

Napisal/-a Kael So avg 16, 2008 11:17 am

hladni je napisal/-a:hvala bogu na mojem ni dejansko nič, razen par praskic, ki pa so od strehe ker je toča prebila streho. Hvala bogu je bil še dodatno pokrit. Je pa fotrov avto za jokat.......jao jao! :g: Daj malo povej postopek dela če veš al pa cene.
Pri vas pa ni blo nič baje ne?

Konkretno v Celju razen svinskega naliva res dežja ni bilo, je pa pri punci doma na dolenjskem dobesedno odneslo vinograd s trtam vret, tako, da so zelo veseli. Tudi moj avto je trenutno na dolenjskem, sam kuker prav punca, do avtov pod streho toča ni prišla, čeprav je vrt dobesedno izbrisalo...

Glede cen ti žal ne morem nič povedat, ker je častavila zavarovalnica, tak da boš mogu poklicat pa prašat. Vem pa, da ne delajo tega pri Drev sami (torej njihovi kleparji) ampak majo "najeto" eno skupino, ki pride tedensko in porihta vse avte (zato se je treba naročit), ampak so pa rezultati res bomba. Drugač pa točo odstranjujejo s postopkom imenovanim žličkanje.

Uporabniški avatar
gorgo
Novinec

Kraj: Maribor

Re: avto drev-popravilo avta od toče

Napisal/-a gorgo So avg 16, 2008 11:52 am

hladni je napisal/-a:ima kdo izkušnje? Mogoče kakšna druga firma?
Hvala!

Če ti nebo zavarovalnica plačala in moreš gledat tud na ceno, potem definitvo pokliči tega gospoda! Nardi v nulo, pa reči, da si vido na tem portalu, pa brez računa, mislim da bolj ugodno skoraj težko kje dobiš!
http://www.123najdisi.com/index.asp?j=s ... ma_v&d=275

lp
gorgo

Uporabniški avatar
Gregec2
Novinec

Napisal/-a Gregec2 So avg 16, 2008 6:31 pm

lep pozdrav jaz sem pa pred dvema dnevoma kupil megana brez same praskice zdej pa toča naredila svoje :twisted: no sej velik se ne pozna tam ene 3-6 udrtine na havbi pa bi to rad dal poštimat a kdo ve za kakega mojstra na dolenjskem???????? aja pa baje bo v torek spet rukalo tko da bom še ta drnč počaku pa bom sal pol vse to poštimat :)

dborov
Nov uporabnik

Kraj: CE

Napisal/-a dborov So avg 16, 2008 7:22 pm

Ja naj bi popravljali v Petrovčah. Čakalna doba je dolga. Meni so rekli, da lahko pridem na vrsto drugo leto!!

Luky

Napisal/-a Luky So avg 16, 2008 8:57 pm

ja žličkarji ja :D ja to ne delajo drevi sami... se pa pri hondi čepin da tud mislim da naročit za to -d ela pa ista skupina, pa mislim da se jim reče fix&save mogoče se motim ampak mislim da se jim reče tk...

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron So avg 16, 2008 9:01 pm

Luky: Daj uporabljaj malo bolj smiselne stavke... t.i. fix & save je skupina oz. t.i.
tocke hitrih popravil, ki deluje pod okriljem Hödlmayr Logistics

http://www.fixandsave.com/so/kontakt01.html
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

zatetnik5
Nov uporabnik

Napisal/-a zatetnik5 Pe sep 12, 2008 8:48 pm

Men je Leona sesul v Nemčiji v Minhnu v juniju, rezulati so bili sledeči: streha 100 luken, havba brez, leva stran in vrata 80 luken. Dal popravit k Drev (častila jasno zavarovalnica) avto je tak kot je bil prej, tako da lahko rečem le: močno priporočam. Če boš v Celju, si lahko prideš rezultate tudi ogledat :).

Jaz sem imel okoli 50 luken. Kael, če imaš slike mi jih lahko pošlješ na marko.sirse@yahoo.com.

Lp

Uporabniški avatar
Kael
Uporabnik

Napisal/-a Kael Pe sep 12, 2008 11:09 pm

zatetnik5 je napisal/-a:Men je Leona sesul v Nemčiji v Minhnu v juniju, rezulati so bili sledeči: streha 100 luken, havba brez, leva stran in vrata 80 luken. Dal popravit k Drev (častila jasno zavarovalnica) avto je tak kot je bil prej, tako da lahko rečem le: močno priporočam. Če boš v Celju, si lahko prideš rezultate tudi ogledat :).
Jaz sem imel okoli 50 luken. Kael, če imaš slike mi jih lahko pošlješ na marko.sirse@yahoo.com.
Lp

Od sesutga avta al od popravljenga :)? Popravljenega ti lahk slikam, od tuče lukn pa nism sliku.

rslapa
Nov uporabnik

toča

Napisal/-a rslapa So sep 27, 2008 11:47 am

Zanima me če ima mogoče kdo informacijo, kje v okolici Ljubljane ali Kranja, bi lahko kdo popravil pločevino zbito od toče? Kupujem avto, ki je zbit od toče pa me zanima okvirno kakšna je približno cena popravila. avto je kar hudo poškodovan zbite ima tudi luči in vetrobransko steklo. hvala za informacije.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov