No, v glavnem problem je ta, da na Nissan Primeri 2.0 gt nikjer ne najdem kje bi lahko blo to stikalo?? noben mi ne zna povedat...
u glavnem upam da kdo ve ali pa da obstaja kakšna slika, ker jst nikjer ne najdem nič, iščem že 2 uri po googlu pa nevem več...
Gre pa za motor SR20DE.
Poglej kje pride gumijasta cev za vročo vodo, ki gre iz motorja v hladilnik. Nekje pred to cevjo je ponavadi termostat. Ponavadi snameš to cev dol z mašine in tu nekje na spoju je ponavadi.
Ne poznam tega motorja, tako da točno ti ne morem povedat.
Po logiki nekje na hladilniku (kühler). plus tega da je povezan z kabli (za lažje iskanje). Eventuelno možno še kje na cevi ki pelje ohlajeno vodo iz hladilnika v motor.
Ne vem ops:
nikjer ni, nič od tega ko si napisu. miljon procentno! nekje na bloku more bit pritrjen, pa nevem točno kje, vem kako zglede ampak ne vem kje bi lahko biu!
ja, na kilerju itak ni, ker slep še zaenkrat nisem tako da sem bil miljon procenten da ga tam ni niti sanjal se mi pa ni da bi lahko bil na takšnem mestu kot je to
no u glavnem hvala lepa userju FAN za pomoč, edini ki mi je znal pomagat ( oziroma zna vsem pomagat)... Hvala bogu da je vsaj en tolk pameten da kaj ve. U glavnem zdaj sem zrihtu, izklopu stikalo in ventilatorji delajo bp, se pravi je krivo termo stikalo...