Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
alesek86
Novinec

Kraj: Sevnica

Napisal/-a alesek86 So okt 04, 2008 4:03 pm

Nisem še menju gume, jih bom 15. novembra, k bo treba dat zimske gor...npr, da je feltna zvita (malo), a se da to pol scentrirat, ko menjaš gume? Upam, da so samo razscentrirane, ker to bi bil pol najmanjši strošek...so pa gume michelin...

Lp
Lep pozdrav,

Aleš

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ So okt 04, 2008 6:34 pm

Jaz sem ponavadi vedno mel na vseh avtih kako felno zvito, pa mi je vulkanizer scentriral ven to pol. Seveda se je potrudo. Pol ko sem pa avto prodal, pa je kolega dal centirat tisto felgo, pa rukno gor na avto, je pa pajtlalo ko svinja. Sem reko, menjaj vulkanizerja.
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
snoopek
Uporabnik

Napisal/-a snoopek So okt 04, 2008 7:10 pm

ja, to ti je edina rešitev :P
Citroen C5 2.0 hdi Break :P

Uporabniški avatar
alesek86
Novinec

Napisal/-a alesek86 Pe okt 24, 2008 3:52 pm

Evo, dans sem šel k mehaniku, ker se mi je vklopil senzor za obrabo zavornih oblog. Senzor je imel samo slab stik, zato se je lučka včasih vklopla, včasih pa ne.

Torej sem rekel tudi, če mi na hitro pogleda gume. In je bilo takoj videti, da so ble obe prve gume decentrirane...tako da je zdej problem tresenja rešen. Hvalabogu ni blo stroškov. Samo mi je pa zanimivo, da je treslo samo, ko sem imel gas, ne pa ko sem ga spustil..ah, spet ena nova izkušnja.

Lp
Lep pozdrav,

Aleš

valvoline
Stalni uporabnik

Napisal/-a valvoline Pe okt 24, 2008 4:01 pm

alesek86 je napisal/-a:Evo, dans sem šel k mehaniku, ker se mi je vklopil senzor za obrabo zavornih oblog. Senzor je imel samo slab stik, zato se je lučka včasih vklopla, včasih pa ne.

Torej sem rekel tudi, če mi na hitro pogleda gume. In je bilo takoj videti, da so ble obe prve gume decentrirane...tako da je zdej problem tresenja rešen. Hvalabogu ni blo stroškov. Samo mi je pa zanimivo, da je treslo samo, ko sem imel gas, ne pa ko sem ga spustil..ah, spet ena nova izkušnja.

Lp

Hm..... Prej bi reku da je mogoče homokinetični zglob hin pa da to dela.
Če so gume krive potem še k bi spustil pedal bi avto tresel naprej.

Uporabniški avatar
alesek86
Novinec

Napisal/-a alesek86 Pe okt 24, 2008 10:38 pm

Zdej je vse normalno, tako da pri meni ni homokinetični zglob kriv, ampak so bile samo decentrirane gume.

Lp
Lep pozdrav,

Aleš
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 14 gostov