Nasveti in napotki ter povpraševanja...

dencor
Novinec

Laguna grandtour in zadnja leva luč ....NATEG!!!

Napisal/-a dencor Po okt 27, 2008 8:50 am

Pred tedno mi je počla zadnja leva luč na laguni (prletela žoga v avto) pa se spravim z kolegom iskat eno rabljeno luč pa najdem en oglas poklicem cloveka mi rece, da jo ma jaz pa se spravim v izlake, cloveka cakam cca. pol ure pred tusom te se mi ne javi, pol po 10 klicih se spet oglasi me posle do nekega centra za omejene pol mi rece tam desno pa mimo nekega kozolca wtf. pol pridem do neke starega strica z 3 zlamanimi avti on mi pa rece naj mu primem njegovo posodico za telefone in naj ga poklicem wtf. pol sn skužo da me je model napizdo in me poslal nekam x ce zvem ki je doma mu j***m mater ker sn strošo po kesla pa še luči nisn dobo aja oglas:

http://www.avto.net/2004/oprema/oglas.asp?ID=1905648

lp denis

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Re: Laguna grandtour in zadnja leva luč ....NATEG!!!

Napisal/-a Dariooo Po okt 27, 2008 9:06 am

dencor je napisal/-a: ce zvem ki je doma mu j***m mater ker sn strošo po kesla pa še luči nisn dobo aja oglas:

http://www.avto.net/2004/oprema/oglas.asp?ID=1905648
lp denis

FEŠTAJN IVAN S.P. PREVOZNE IN STROJNE STORITVE TER POSREDNIŠTVO
Zg.Prhovec 7
1411 IZLAKE
Slika

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Po okt 27, 2008 9:13 am

mislm da sm tega ivana tut js ze klicu za neke dele se za lantro in sm ze po pogovoru zaklucu, da iz te moke nebo nic :)

Uporabniški avatar
Beastmaster
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a Beastmaster Po okt 27, 2008 9:22 am

dencor je napisal/-a:. pol pridem do neke starega strica z 3 zlamanimi avti on mi pa rece naj mu primem njegovo posodico za telefone in naj ga poklicem wtf.

lp denis

Off Topic: Kaj?

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson Po okt 27, 2008 11:22 am

dros je napisal/-a:
dencor je napisal/-a:. pol pridem do neke starega strica z 3 zlamanimi avti on mi pa rece naj mu primem njegovo posodico za telefone in naj ga poklicem wtf.

lp denis

Off Topic: Kaj?

2x, dejte malo slovnico uporabljat

dencor
Novinec

Napisal/-a dencor Po okt 27, 2008 1:50 pm

toti "dedek" mi da neko skatlo z telefoni pol pa naj ga poklicem pa ce bo keri telefon zvonil pol sn njega klico drugac pa ne razumete, zanima me ce toti naslov tam ko reš levo pri tuši pol pa do konca ker jaz bom se zapelo do totega pol pa se ne naroci za na urgenco..... v glavnem s to temo sn hoto povejat da ne kupuvat od totega ker ti bo reko da ma pol bos ka klico 10 kret da si ti bo javo pol pa se te poslal nekam v 3pm

lp denis

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Po okt 27, 2008 2:05 pm

Če si bil tako nerazločen po telefonu kot zdaj ko pišeš, potem njega razumem in ne tebe.

LP iz pismenih krajev ;)
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Po okt 27, 2008 2:24 pm

slovenština dobar drugar :lol:
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

Uporabniški avatar
Matjazy
Uporabnik

Napisal/-a Matjazy Po okt 27, 2008 2:25 pm

croma_man je napisal/-a:Če si bil tako nerazločen po telefonu kot zdaj ko pišeš, potem njega razumem in ne tebe.

LP iz pismenih krajev ;)

Sem hotel natančno tole povedat :D

Uporabniški avatar
simimedi
Novinec

Napisal/-a simimedi Po okt 27, 2008 2:29 pm

FEŠTAJN IVAN S.P. PREVOZNE IN STROJNE STORITVE TER POSREDNIŠTVO
Zg.Prhovec 7
1411 IZLAKE

Drugače naj bi tale gospod imel kar lepo zalogo razbitih vozil. Ne vem, zakaj si nisi točno ogledal kje je doma, še predno si se odpravil od doma, bi bilo enostavneje kot usmerjanje po telefonu. Se je pa že tudi nekaj na forumu govorilo, da ima drugače zelo ignorantski odnos do strank, vendar se marsikaj uporabnega pri njemu še dobi.

Pa srečno pri iskanju luči,

LP

Edit:

Evo, tule se je že razpravljalo, gospod ima celo svojo temo!

http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=60261&highlight=

Uporabniški avatar
Gorch
Novinec

Napisal/-a Gorch Po okt 27, 2008 4:34 pm

dencor je napisal/-a:toti "dedek" mi da neko skatlo z telefoni pol pa naj ga poklicem pa ce bo keri telefon zvonil pol sn njega klico drugac pa ne razumete, zanima me ce toti naslov tam ko reš levo pri tuši pol pa do konca ker jaz bom se zapelo do totega pol pa se ne naroci za na urgenco..... v glavnem s to temo sn hoto povejat da ne kupuvat od totega ker ti bo reko da ma pol bos ka klico 10 kret da si ti bo javo pol pa se te poslal nekam v 3pm

lp denis

hmmm...ne vem kaj točno te zanima...vem pa,da tam ni nobenega Tuš, ne doma za omejence?!Pač model je nategun....pokliči ga pa mu reč,da se zanimaš za kakšnega BMW-ja ali kaj nad 10tisoč eur...vrjem,da te bo že na Trojanah čakal.

dencor
Novinec

Napisal/-a dencor Po okt 27, 2008 5:36 pm

v trojanah zahiješ do proti izlakom pol pa po cca 3 km maš tuš naprej pa neko btc zgradbo za invalide al omejene tak da nevem v glavnem bom rajši kupo novo ker mam tega dost v glavnem ce ga bom ki dobo......

Uporabniški avatar
Gorch
Novinec

Napisal/-a Gorch Po okt 27, 2008 7:24 pm

dencor je napisal/-a:v trojanah zahiješ do proti izlakom pol pa po cca 3 km maš tuš naprej pa neko btc zgradbo za invalide al omejene tak da nevem v glavnem bom rajši kupo novo ker mam tega dost v glavnem ce ga bom ki dobo......

Aja...to je dom za ostarele...no pol si bil pa blizu njegovega odpada.Škoda se ukvarjat z njim...če ga pa imaš željo obiskat :/:o:/ ti pa rade volje pomagam,da ga najdeš,ker je tudi men naredu nekaj sivih las :x .

Uporabniški avatar
snoopek
Uporabnik

Napisal/-a snoopek Po okt 27, 2008 7:46 pm

iz kot si se pa prpelu na izlake? pomoje kr od daleč... men bi tud takle norc živc potegnu!
Citroen C5 2.0 hdi Break :P

dencor
Novinec

Napisal/-a dencor To okt 28, 2008 10:11 am

Gorch je napisal/-a:
dencor je napisal/-a:v trojanah zahiješ do proti izlakom pol pa po cca 3 km maš tuš naprej pa neko btc zgradbo za invalide al omejene tak da nevem v glavnem bom rajši kupo novo ker mam tega dost v glavnem ce ga bom ki dobo......

Aja...to je dom za ostarele...no pol si bil pa blizu njegovega odpada.Škoda se ukvarjat z njim...če ga pa imaš željo obiskat :/:o:/ ti pa rade volje pomagam,da ga najdeš,ker je tudi men naredu nekaj sivih las :x .

Mogoče če se bom ke mimo vozo se bom malo vstavo pr njem ker ga klicem 1 dan prej mi rece da ma, drugi dan ga klicem in se ga 1 krat vprasam ce ma in on mi rece da ma pol pa ga pred tistim tusom cakam ko neki k****n ce bo cas se bom v glavnem oglaso pr njem

Uporabniški avatar
R 26
Stalni uporabnik

Kraj: dolenjska je moja mati

Napisal/-a R 26 To okt 28, 2008 5:35 pm

na avto.netu napis pod vsemi oglasi od tega moza komentar da clovek ni resen, da je njegov odnos do drugih obupen in podobnu. sm ne pol mene krivit k bodo drugi vidl pa bo promet padu za 50%. mi je glih na pamt prslu.

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche To okt 28, 2008 6:45 pm

R 26 je napisal/-a:na avto.netu napis pod vsemi oglasi od tega moza komentar da clovek ni resen, da je njegov odnos do drugih obupen in podobnu. sm ne pol mene krivit k bodo drugi vidl pa bo promet padu za 50%. mi je glih na pamt prslu.

Tisti komentar je za kontakt z lastnikom al kaj ti misliš?
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov