dencor je napisal/-a: ce zvem ki je doma mu j***m mater ker sn strošo po kesla pa še luči nisn dobo aja oglas:
http://www.avto.net/2004/oprema/oglas.asp?ID=1905648
lp denis
FEŠTAJN IVAN S.P. PREVOZNE IN STROJNE STORITVE TER POSREDNIŠTVO
Zg.Prhovec 7
1411 IZLAKE
dencor je napisal/-a:. pol pridem do neke starega strica z 3 zlamanimi avti on mi pa rece naj mu primem njegovo posodico za telefone in naj ga poklicem wtf.
lp denis
dros je napisal/-a:dencor je napisal/-a:. pol pridem do neke starega strica z 3 zlamanimi avti on mi pa rece naj mu primem njegovo posodico za telefone in naj ga poklicem wtf.
lp denis
Off Topic: Kaj?
FEŠTAJN IVAN S.P. PREVOZNE IN STROJNE STORITVE TER POSREDNIŠTVO
Zg.Prhovec 7
1411 IZLAKE
dencor je napisal/-a:toti "dedek" mi da neko skatlo z telefoni pol pa naj ga poklicem pa ce bo keri telefon zvonil pol sn njega klico drugac pa ne razumete, zanima me ce toti naslov tam ko reš levo pri tuši pol pa do konca ker jaz bom se zapelo do totega pol pa se ne naroci za na urgenco..... v glavnem s to temo sn hoto povejat da ne kupuvat od totega ker ti bo reko da ma pol bos ka klico 10 kret da si ti bo javo pol pa se te poslal nekam v 3pm
lp denis
dencor je napisal/-a:v trojanah zahiješ do proti izlakom pol pa po cca 3 km maš tuš naprej pa neko btc zgradbo za invalide al omejene tak da nevem v glavnem bom rajši kupo novo ker mam tega dost v glavnem ce ga bom ki dobo......
Gorch je napisal/-a:dencor je napisal/-a:v trojanah zahiješ do proti izlakom pol pa po cca 3 km maš tuš naprej pa neko btc zgradbo za invalide al omejene tak da nevem v glavnem bom rajši kupo novo ker mam tega dost v glavnem ce ga bom ki dobo......
Aja...to je dom za ostarele...no pol si bil pa blizu njegovega odpada.Škoda se ukvarjat z njim...če ga pa imaš željo obiskatti pa rade volje pomagam,da ga najdeš,ker je tudi men naredu nekaj sivih las
.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov