Bom kar tule naprej vprašal.
Skratka zdaj luči imam nove, imam pa problem z stikalom (obvolanska ročica).
Problem je ta, da ima na tej ročici tudi stikalo hupe in takega stikala nikakor ne morem dobit - mislim kopije. Najprej sem dobil enega samo je bilo za citroen in nima pravega konektorja.
V trgovini mi pravijo, da Valeo nima takega stikala s hupo in, da naj bi bil to Lukas sistem za katerega pa baje ne obstaja kopije.
Orginal pa pride 145€

ops: Mislim pa kaj so nori. Naj dam zdaj na 10 let star avto šalter za 145€. Za komplet garnituro amortizerjev sem dal 200€ za sklopko malenkost čez 100€, pa to so neki konkretni deli eni služijo vzmetenju drugi prenašajo moč.
Ne pa en kličev šalter s katerim samo luči prižigaš.
Naj mi kdo pove, če je mel podoben primer, ali obstaja kopija takega stikala, namreč kopije so ravno pol cenejše pa je Valeo proizvajalec, ki tud drugače dela za prvo vgradnjo v Renault, sam jaz ne morem dobit takega s hupo, zdaj pa ali res ne obstaja?
Morem še enkrat razdret pa pogledat, če kaj na starem piše, če je Valeo ali je res Lukas. Prvič nisem bil pozoren na to sem samo gledal, da ni konektor pravi.
Na enem orginal servisu so rekli naj to pogledam in da sigurno more tudi kopija obstajat, zdaj pa ne vem.
Za rablenega mi pa ne diši, ker lahko dobim isti klump, saj ne more bit kaj prida, če je iz starega avta. Na odpadu mi je tisti klinčev Feštajn rekel, da hoče met 40€, samo k njemu niti podrazno ne grem, zdaj ko sem bral kake iskušnje imate z njim.