AuDi™ je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:Najbolša rešitev, ko zaslišiš čričke povečaš glasnost glasbe na avtoradiju in probem je rešen!
A ni profesor omenu da nima montiranega radia? :P
cruiser1 je napisal/-a:AuDi™ je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:Najbolša rešitev, ko zaslišiš čričke povečaš glasnost glasbe na avtoradiju in probem je rešen!
A ni profesor omenu da nima montiranega radia? :P
Jaz sem razumel, da ni montiral novega avtoradija, da pa ima verjetno original radio v avtu.
profesor, če nimaš avtoradia ga montiraj pa bo! :P
chevy je napisal/-a:
OFF:Sej vsi avti z leti dobijo ''čričke''. Samo razlika je v tem, katero znamko avta imaš. Ker če bi jaz napisal, da imam črička v novem oz. rabljenem Chevroletu (Daewoo, Kia in podobne vema katere znamke) -> sem 100% prepričan, da bi takoj padalo bombardiranje od nekaterih uporabnikov: j***a, slaba armaturna oz. pre-trda plastika (tukaj sem jih pa poslušal), itd.
LP
cruiser1 je napisal/-a:chevy je napisal/-a:
OFF:Sej vsi avti z leti dobijo ''čričke''. Samo razlika je v tem, katero znamko avta imaš. Ker če bi jaz napisal, da imam črička v novem oz. rabljenem Chevroletu (Daewoo, Kia in podobne vema katere znamke) -> sem 100% prepričan, da bi takoj padalo bombardiranje od nekaterih uporabnikov: j***a, slaba armaturna oz. pre-trda plastika (tukaj sem jih pa poslušal), itd.
LP
Tudi za ameriške avte velikorat trdijo, da imajo čričke! Ponavadi tisti, ki jih nikoli niso vozili. Zagotovo jih nekateri imajo, nekateri bolj drugi manj, tako kot vsi avtomobili. Jaz sem imel vedno U.S. avtomobile starejše od 12 let pa nobeden ni imel čričkov. Imel sem jih pa v službenem cliotu starem eno leto.
cruiser1 je napisal/-a:chevy je napisal/-a:
LP
Tudi za ameriške avte velikorat trdijo, da imajo čričke! Ponavadi tisti, ki jih nikoli niso vozili. Zagotovo jih nekateri imajo, nekateri bolj drugi manj, tako kot vsi avtomobili. Jaz sem imel vedno U.S. avtomobile starejše od 12 let pa nobeden ni imel čričkov. Imel sem jih pa v službenem cliotu starem eno leto.
lisko je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:chevy je napisal/-a:
LP
Pol boš reku da sem jaz čuden ker imam ameriški avto in imam ohoho čričkov?:) Na terenu se včasih prav bojim da bo razpado, ker prav slišiš kako se karoserija zvija in verjem da to niso lepi zvokiRužijo zadnja vrata....škriplje zadnja klop....v armaturi je miljon čričkov....pa je star 12 let in. A kot zanimivost v 18 let starem renoju pa tega ni.... pa je bilo že xxx krat razdirano armaturka in tapete pa so v starih renojih pritrjene z plastičnimi čepki, ki so še originalni....
Čudno kajne?:)
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov