Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

express....pusca voda v kabini na voznikovi strani

Napisal/-a Dariooo So nov 29, 2008 7:44 pm

Zdravo

No problem je sledec...imam expressa l97 1.4 in sem opazil da ko se vozim po dezju da je tepih na voznikovi strani cez celo stran moker....sem mislil da pusca kaj odspodaj pod tepihom, ampak sem danes ga dol vzel..prisel do pleha...in luzica....
Zdaj se mi ne sanja....je kdo ze imel kak podoben problem? baje da lahko tui mimo pecke oz tam kjer gre zrak not za pecko oz za gretje kabine...samo mi je pa cudno, ker je mokra le leva stran....buuu..

LP
Slika

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare So nov 29, 2008 7:48 pm

a tam pod brisalci imaš očiščene odtoke ?

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo So nov 29, 2008 7:53 pm

čare je napisal/-a:a tam pod brisalci imaš očiščene odtoke ?

hmm...a to mislis tam pod vodili brisalcev oz kjer je motorcek od brisalcev??

po pravici povedano....ne vem...bom pa tudi to preveril ja :)
Slika

Uporabniški avatar
Žiiga
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana Bežigrad

Napisal/-a Žiiga So nov 29, 2008 11:08 pm

imaš dva odtoka, eden je pod posodo za vitrex, drugi je pod dvigalko. Tisto se rado zamaši, sploh v jeseni z listjem ;)
Slika
Koni Sport Adjustable Dumpers, Renault sport CV axles, Renault sport suspension arms with powerflex, Williams front subframe, Williams cams, Custom made hydraulic hoses, custom made exhaust system

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo Ne nov 30, 2008 3:14 am

Žiiga je napisal/-a:imaš dva odtoka, eden je pod posodo za vitrex, drugi je pod dvigalko. Tisto se rado zamaši, sploh v jeseni z listjem ;)

hmm...pod posodo za vitrex mozno da je eden ja...
ampak pod dvigalko mocno dvomim, ker jo imam na expressu v rezervnem plasticu izpod avta na zadnjem delu....kljuc za odsraufat kolo pa je pod zadnjim sedezem.....
verjetno si mislil da ima isto kot R5 ali Clio....wrong :)

Bom pa to ju3 preveril.... ;) pa porocam..hvala za info :)

LP
Slika

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo Ne nov 30, 2008 5:13 pm

no...danes sem vrgu eno oko...pa nism nasu nobene spranje..ali odtoka..al bilo kaj...sm pa poslikal....bom pa ju3, ko bo bolj svetlo in bom imel vec casa vse to spucal :)

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

mi lahko kdo na kiri od slikc oznaci kje bi to bilo....samo kaj ce je to zamaseno...kaj meni pol tece voda v kabino kje....skozi pecko?..in kako to, da samo na voznikovo stran?!

LP
Slika

Uporabniški avatar
Fan
Konstruktiven svetovalec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Fan Ne nov 30, 2008 8:15 pm

Dariooo je napisal/-a:
Žiiga je napisal/-a:imaš dva odtoka, eden je pod posodo za vitrex, drugi je pod dvigalko. Tisto se rado zamaši, sploh v jeseni z listjem ;)

hmm...pod posodo za vitrex mozno da je eden ja...
ampak pod dvigalko mocno dvomim, ker jo imam na expressu v rezervnem plasticu izpod avta na zadnjem delu....kljuc za odsraufat kolo pa je pod zadnjim sedezem.....
verjetno si mislil da ima isto kot R5 ali Clio....wrong :)

Bom pa to ju3 preveril.... ;) pa porocam..hvala za info :)

LP

Pozdravljeni
Pri našem expressu so odtoki na levi strani pri akumulatorju in na desni strani pri dvigalki in ključu za odvijanje koles. Lansko leto se je nabralo kar nekaj listja pri dvigalki in posledično je voda vdrla v kabino ( po čiščenju je vse suho ).

Lep pozdrav
Vse je lepo, če vidijo prave oči.

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo Ne nov 30, 2008 8:25 pm

ja ja, to so mi ze nekateri povedali kje se nahaja....ampak jst sm gledal, pa nisem nic nasel...zato rabim da mi tocno poveste kje bi to bilo, zato sem pa tudi slikce prilepu...

Drugace zgleda da ima vecino expressov dvigalko in kljuc v tistem prostoru kjer je baterija....moj pa ima dvigalko v rezervnem kolesu, kljuc pa pored-pod zadnjim sedezem... :)

LP
Slika
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov