Napisal/-a orbital Pe dec 05, 2008 9:23 am
evo že nekaj cajta se mi dogaja, da mi je bremza premehka. nisem toliko butlja pri avtih, sem si menjal olje, cevi in lajtnge sem si kupil nove, ker so ble stare že grde, pakne še kot nove, diski tudi, zadnje obloge menjane ... vglavnem bremze so za pogledat tiptop problem je samo da je nikoli ne stisne dovolj. nimam abs-ja in ga komaj na silo dobim, da zablokirajo kolesa. zdej vem da je lahko samo dvoje - ali je cilinder al pa membrana. kako vem če je eno al drugo? ajnkliftane so dobro, to sem preveril že štirikrat.
mam tudi sprednje čeljusti ki hodijo po pušah. za te puše nucam en specialen vazelin ki ga takrat nisem dobil zato sem namazal gor grafitno ..... čeljust ne hodi levodesno glih najbolj fajn ampak kolikor se spoznam to ne sme povzročat problema. grejejo se tudi ne zaradi tega, ker malo že hodijo, ne pa po celi puši oziroma kot bi morale. čeljusti bom tudi nabavil nove ampak bo stvar še malo počakala. prvo bi rad razčistil kaj točno je problem pri meni.
finta je samo v tem da me cilinder/membrana vsak prideta 150 eur in če menjam oboje vržem stran eno povprečno penzijo.
to so neoriginali. originali so 300 za vsak kos. beda skratka.
mazda323 1994, ni abs, 1.5 motor, spredaj diski zadaj bobni