Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Bezi
Novinec

Napisal/-a Bezi To dec 16, 2008 9:25 pm

Oukay stvar je taka... Avto sem dvignil in vse pregledal. Tisto trikotno roko mi je verjetno le premaknilo nazaj. Vidi se kako je vpeta ta roka gor (na desni strani) in kako bi morala biti ta. Po mojem ni poškodovano nič, le treba jo je zbiti nazaj v prvotni položaj.

Bil sem pri avtoličarju, ki je kompliciral 100 na uro, in mi ni znal povedati cene, rekel je, da je lahko samo 50€, lahko pa tudi 200€. In vem da bi on to samo malo zbil in mi računal 200€. Torej je kakšen uporabnik na forumu iz okolice Celja, ki bi to opravil in mi povedal jasno ceno. V poštev pride tuti vse do Maribora in mogoče tudi Ljubljene.

LP!
Dont drink and drive, just smoke and fly :D

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 To dec 30, 2008 2:36 pm

Bezi je napisal/-a: Tisto trikotno roko mi je verjetno le premaknilo nazaj. Vidi se kako je vpeta ta roka gor (na desni strani) in kako bi morala biti ta. Po mojem ni poškodovano nič, le treba jo je zbiti nazaj v prvotni položaj.

LP!

Kolikor razumem roka ni poškodovana, ampak ti je prednje upetje roke premaknilo nazaj...
...in to boš kar s kladivom rešil :D

Fant, pelji k kleparju da bo dal na mizo
;)
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Uporabniški avatar
lexuss
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a lexuss Sr dec 31, 2008 12:20 pm

jah eni ste pa res majstri. zdej maš kar maš. drugič pa ne rin na robnik. sicer pa po izkušnah vem da se neb z ostalim kokr gumo neb smel nč zgodit. priporočam da prodaš auto ker ti bo še razpadu.
golf 3 vr6
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov