[KEKEC] je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Odvisno od kod si....
Na Polskavi imaš Repnik Viljem, servis dizel naprav. k njemu jaz ponavad nosim in pumpe in šobe.
Na ptuju imaš DTS Korenjak bosch servis....
Repniku na polskavo sem jaz enkrat pelal enga golfa in nikol več tja! Skasiral nove šobe dal pa stare not!
lisko je napisal/-a:[KEKEC] je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Odvisno od kod si....
Na Polskavi imaš Repnik Viljem, servis dizel naprav. k njemu jaz ponavad nosim in pumpe in šobe.
Na ptuju imaš DTS Korenjak bosch servis....
Repniku na polskavo sem jaz enkrat pelal enga golfa in nikol več tja! Skasiral nove šobe dal pa stare not!
Ne vem po čem si ugotovil saj namreč da not samo nove vložke, ohišje pa ostane staro....
Glede na to da pa vsi kmeti vlačijo pumpe in šobe od traktorjev k njemu pol bo nekaj že na tem. Če ti povem da je jeep dobil eno brzino več, od kar je on obnovil šobe in pumpo (v isti klanec je prej s tretjo komaj prilezu sedaj četrta pospešuje...) pol mi verjetno lih ni dal starih šob...pa glede na to da sedajj niti sluha o dimljenju ni več....
Ne kar tako obsojat ljudi na javnem forumu, če nimaš konkretnih dokazov. Je lahko hudo nevarno.
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov