Nasveti in napotki ter povpraševanja...

zundapp
Stalni uporabnik

vložki za dizel šobe- kje?

Napisal/-a zundapp Ne jan 11, 2009 12:41 pm

Kje najceneje do vložkov za dize VW passat tdi 90KM l. 94-96 (1Z motor). Iste so v Golf III in Seat toledo.

Po 350.000 km ne razpršijo več nafte lepo in posledično hladen grdo vžge ter kadi in smrdi...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Ne jan 11, 2009 1:05 pm

Odvisno od kod si....

Na Polskavi imaš Repnik Viljem, servis dizel naprav. k njemu jaz ponavad nosim in pumpe in šobe.
Na ptuju imaš DTS Korenjak bosch servis....
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

[KEKEC]
Novinec

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a [KEKEC] Ne jan 11, 2009 1:18 pm

lisko je napisal/-a:Odvisno od kod si....

Na Polskavi imaš Repnik Viljem, servis dizel naprav. k njemu jaz ponavad nosim in pumpe in šobe.

Repniku na polskavo sem jaz enkrat pelal enga golfa in nikol več tja! Skasiral nove šobe dal pa stare not!

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Ne jan 11, 2009 1:23 pm

vložke za šobe lahko kupiš v vsaki bolje založeni trgovini z avtodeli-po naročilu samo kdo ti jih bo pa pote mmenjal??Najbolje da dize zmečeš ven in jih neseš ali po pošti pošlješ Jelenu v Gomilsko.Pa pri teh kilometrih bi mogle bit že drugič pregledane/zrihtane ampak dobro nima veze če je delal hvala bogu.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Ne jan 11, 2009 1:24 pm

[KEKEC] je napisal/-a:

Repniku na polskavo sem jaz enkrat pelal enga golfa in nikol več tja! Skasiral nove šobe dal pa stare not!

Ne vem po čem si ugotovil saj namreč da not samo nove vložke, ohišje pa ostane staro....
Glede na to da pa vsi kmeti vlačijo pumpe in šobe od traktorjev k njemu pol bo nekaj že na tem. Če ti povem da je jeep dobil eno brzino več, od kar je on obnovil šobe in pumpo (v isti klanec je prej s tretjo komaj prilezu sedaj četrta pospešuje...) pol mi verjetno lih ni dal starih šob...pa glede na to da sedajj niti sluha o dimljenju ni več....
Ne kar tako obsojat ljudi na javnem forumu, če nimaš konkretnih dokazov. Je lahko hudo nevarno.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

[KEKEC]
Novinec

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a [KEKEC] Ne jan 11, 2009 1:32 pm

lisko je napisal/-a:
[KEKEC] je napisal/-a:

Ne vem po čem si ugotovil saj namreč da not samo nove vložke, ohišje pa ostane staro....
Glede na to da pa vsi kmeti vlačijo pumpe in šobe od traktorjev k njemu pol bo nekaj že na tem. Če ti povem da je jeep dobil eno brzino več, od kar je on obnovil šobe in pumpo (v isti klanec je prej s tretjo komaj prilezu sedaj četrta pospešuje...) pol mi verjetno lih ni dal starih šob...pa glede na to da sedajj niti sluha o dimljenju ni več....
Ne kar tako obsojat ljudi na javnem forumu, če nimaš konkretnih dokazov. Je lahko hudo nevarno.

Avto je mel on tam in delal nevem kaj! Avto potem ni kadil nič manj! Pol se je pa nekaj drugega zgodlo z avtom in so se dale ponovno popravlat šobe in pumpa v gomilsko! Pa so ble spredi šobe prav skurjene! Pa še oni je reko da majo najmajn 300.000 prevoženih! Pa mu ni noben povedal da so ble menjane prej!
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov