Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Luke
Novinec

vrata-med vrati in pokrovom je luft

Napisal/-a Luke Pe jan 30, 2009 1:47 pm

Ok ko sem jemal dol pokrov vrat da sem zamenu original zvočnike sem opazil ko sem dal zadevo nazaj da je na spodnji strani po celotni dolžini neki milimetrov lufta med pokrovom in plehom.v originalu je to brez brez lufta.

torej v kratkem bom vrata izolirov in bi rad še to nekak popravu. s čim bi to najbolj pritrdu.

gre pa za ford fiesto l 97

Hvala!

Jeaka
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a Jeaka Pe jan 30, 2009 2:31 pm

Ce nisi nicesar odlomu ko si penele dajal dol pol bi mogl it normalno gor in bit brez lufta. a si ksn vijak pozabu prsraufat?
[url=http://www.enigma-motorsport.si][img]http://www.enigma-motorsport.si/images/enigma_uvodna.jpg[/img][/url] http://www.enigma-motorsport.si

Luke
Novinec

Napisal/-a Luke Pe jan 30, 2009 2:36 pm

šraufi so sam 3-je pa še to vsi v zgronji polovici vrat.

spodaj je zatič sam tist ne drži dost tko da tut če dam vse nazaj tko k je blo je še zmer luft med pokrovom in vrati

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Pe jan 30, 2009 3:17 pm

Luke je napisal/-a:šraufi so sam 3-je pa še to vsi v zgronji polovici vrat.

spodaj je zatič sam tist ne drži dost tko da tut če dam vse nazaj tko k je blo je še zmer luft med pokrovom in vrati

Zvočnik je verjetno v spodnjem delu vrat. Si preveril, da ne štrli obloga zaradi zvočnika, ki je predebel in zato drži panel stran od vrat? Si morda vgradil zvočnike ki so večjega premera kot original? Pri taki vgradnji se to še posebej rado zgodi.

Lp Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

Luke
Novinec

Napisal/-a Luke Pe jan 30, 2009 3:21 pm

tristan01 je napisal/-a:
Luke je napisal/-a:šraufi so sam 3-je pa še to vsi v zgronji polovici vrat.

Zvočnik je verjetno v spodnjem delu vrat. Si preveril, da ne štrli obloga zaradi zvočnika, ki je predebel in zato drži panel stran od vrat? Si morda vgradil zvočnike ki so večjega premera kot original? Pri taki vgradnji se to še posebej rado zgodi.

Lp Tristan01

ford fiesta ma itak take lukne da bi brez problema 16-tke not dau.. mam 13-tke not.
nič ne ovira panele pri tem da bi bla na originalnem mestu(sam luft :)) poleg tega ma pokrov vrat tako oblikovan da v spodnjem delu mal več prostora med plehov in plastiko kot pa zgoraj ko prideta ena na drugo.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: motom in 16 gostov