Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
alesek86
Novinec

Kraj: Sevnica

Odstranitev tapete golf IV

Napisal/-a alesek86 Pe jan 30, 2009 1:13 am

Zdravo!

Ker imam problem z lužo na podnu za voznikovim sedežem, so mi rekli, da je lahko problem v dihtanju na vratih pod tapeto. Zdej me pa zanima, kak se to tapeto da dol?. Verjetno ni tko lahko...ali pač?

Upam, da lahko kdo pomaga.
Lep pozdrav,

Aleš

eden
Nov uporabnik

Napisal/-a eden Pe jan 30, 2009 8:16 am

mislim da v vratih ne boš nič našel, če že ti od spodaj gor teče ali pa kje drugje, v vratih nimaš nič, razen vodila za šipe..... Pa v vratih na podnu še imaš luknjice tak da ti voda tak ven odteče

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Pe jan 30, 2009 8:30 am

brezveze da podiraš,če pa že boš-snameš dol plastiko kjer je ročaj in knofi za upravljanje šip...,odviješ tam dva vijaka,pa še spodaj so trije in eden pri vzvratnem ogledalu.Ko maš vse to odšravfan tapeto rahlo potegneš k seb od spodaj navzgor,in porini go gor proti steklu.Pazi na kable pa delaj z eno mero občutka,da neboš pol po servisih skakal in iskal tiste čepke .

LP ;)

Uporabniški avatar
alesek86
Novinec

Napisal/-a alesek86 Pe jan 30, 2009 9:11 am

Enkrat sem že odprl temo glede luže v avtu in so mi rekli, da je možno, da je tesnilo v vratih preperelo. Je pa to zadaj na levi strani. Vedno, kadar dežuje, mam takšno lužo, da ne vem, kaj nardit...
Lep pozdrav,

Aleš

Uporabniški avatar
alesek86
Novinec

Napisal/-a alesek86 Pe jan 30, 2009 10:28 am

Če pa so odtoki zamašeni, a lahko sam to odmašim? Če bi že sam, ne vem, kako, pa kje...lahko kdo pomaga?
Lep pozdrav,

Aleš

eden
Nov uporabnik

Napisal/-a eden Pe jan 30, 2009 11:56 am

Poglej malo pod kolesa na zadnji strani če nimaš kje luknje, samo malo težko da bi mel pri golfu rjasti pa naluknjani poden hm......... Jaz sem mel tudi vedno mokro pa sem potem samo luknjo zadelal, z motorne strani v kabino. One luknje pa nevem če majo kaj veze s tem, ker tisto je pomoje samo odtok če ti pri šipah kaj not priteče...

Uporabniški avatar
vuc
Novinec

Napisal/-a vuc Pe jan 30, 2009 2:10 pm

čez vrata ti sigurn ne pride voda not,luknce na dnu vrat pa lahko tudi brez razdiranja vrat očistiš,sam spogni se pod vrata pa jih spucaj z majhnim izvijačom

profii
Nov uporabnik

Napisal/-a profii Pe jan 30, 2009 3:15 pm

ja voda pride pod tapeto, kjer je notri še en pleh in je dihtnga preparena. imam tudi sam tak problem. rešen biu že 2x in se je že ta tretjič nazaj pojavil. samo daj da boš dal dober silikon ko boš to fliku. ko boš razdrl boš že vidu kje teče, je mal umazan. kako gre pa tapeta dol so pa že predhodniki povedali.

Lp

Uporabniški avatar
alesek86
Novinec

Napisal/-a alesek86 Pe jan 30, 2009 3:55 pm

@profii: a si mel ti tud lužo na zadnjem podnu al kak je blo pr teb? Ta tapeta na golfu zgleda, kot da je iz dveh delov, tko da se verjetn sam spodnji del odstrani al kako? Gre pa za zadnja leva vrata...
Lep pozdrav,

Aleš

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Pe jan 30, 2009 4:54 pm

jutr je idealen dan da podreš zadn konc avta in ugotoviš kje ti zamaka!pa poročaj :D

profii
Nov uporabnik

Napisal/-a profii Pe jan 30, 2009 9:14 pm

men je zalival usa 4 vrata. luža je bila pa pod usemi štirimi tepihi. pod plastično tapeto je še kovinska.
zdaj mi pa spet prva dvoja vrata zaliva. mogoče tud kakšna zadnja. morem pogledat. maš pa cca pol ure posla z enmi vrat ko se boš prvič zajebavu. potem ko boš dobil občutek boš usa 4 zrihtu u kakšni dobri urci.

lp
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: motom in 16 gostov