Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Robi_M
Novinec

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Robi_M Pe jan 30, 2009 11:10 pm

Ja sj jzt če bi se kdo zaletel vame bi hotu met vse zrihtano.Ampak če ni treba odbijača menjat ga ni treba.Pa če se ga pobarva samo en konec je tudi bolje kot celega,se nč ne vid,če pa celega se pa sigurno bo,že zaradi odtenka barve,starosti,...

krho
Novinec

Napisal/-a krho Pe jan 30, 2009 11:14 pm

Ni se treba skregat tule no. Samo vprašal sem. Kot sem rekel, priznam, da sem kriv. Če povem, kaj se je zgodilo. Oba sva zavijala desno. S tem, da sva oba počakala na križišču. Gospa je speljala, jaz pa za njo, nato je zavrla, jaz pa puf v njeno rit. Qrc, če zatem, ko sem speljal ne bi še 1x levo pogledal je ne bi nabil.
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov in iger - http://xcollect.sf.net

krho
Novinec

Napisal/-a krho Pe jan 30, 2009 11:16 pm

Kakšni uradni servisi neki. To imajo zavarovalnice vse nekaj po svoje, Pelješ tja ali pa plačaš sam razliko na uradnem servisu. sem videl, kako so skup od kolega Mazgo 6 zašraufali. ŠE vedno ima lightshow v kabini.
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov in iger - http://xcollect.sf.net

Uporabniški avatar
lumpii
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lumpii Pe jan 30, 2009 11:28 pm

krho je napisal/-a:Kakšni uradni servisi neki. To imajo zavarovalnice vse nekaj po svoje, Pelješ tja ali pa plačaš sam razliko na uradnem servisu. sem videl, kako so skup od kolega Mazgo 6 zašraufali. ŠE vedno ima lightshow v kabini.

Tole bi pri meni letela tožba......
Plačam kasko na ceno novega avta in hočem nove kose, uraden pooblaščen servis in vse 100% u nulo. Kakšni pocarji neki.........mam..jim j...m zavarovalniško pokvarjeno.
Plunem še dons vsakmu posebi u faco, prokleti cigani hudičevi.....

Mel sem 2X težave zaradi ciganije zavarovalnice, k so me hotl nategnt, za dobrih 2000€.....mislim adijo pamet.
Zdej mam garažo na privat dvorišču in se ne j***m več z kaskom in uveljavitvijo svojih zahtev in raznih dokazovanj kaj je prav in kaj ne. ( sej to je pa tko k je pol folka samih nategunov in živijo na račun nategovanja zavarovalnic, pol majo pa poln falus vsega...)
E60 525dA M-Optic, 2005

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ So jan 31, 2009 12:51 am

z vsem se strinjam.. samo ljudje sej se ne vozite vsi v avtih za 100.000 in več€..
res nevem zakaj bi pri takem punteku zahteval vse novo in vse na uradnem servisu, če pa že ta velik servis na uradnem servisu stane več kot je avto vreden,.. predpostavljam da je 1.2 brez klime in z bicikl stekli ter roštiljem namest radia.

Uporabniški avatar
Gyga
Uporabnik

Napisal/-a Gyga So jan 31, 2009 1:48 am

Evo iz prve roke.

Poleti se je vame zaletel nek tip prav na to mesto, s prav tako 'skodo'.

Ko so mi pri zav. pogodbeniku popravili sem pogledal na racun. 500 eur - strihanje zadnjega odbijaca in boka.

Lp,
D
Malo para malo muzike!
Najboljši avto je novi avto!

Uporabniški avatar
lumpii
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lumpii So jan 31, 2009 10:30 am

Jerch_ je napisal/-a:z vsem se strinjam.. samo ljudje sej se ne vozite vsi v avtih za 100.000 in več€..
res nevem zakaj bi pri takem punteku zahteval vse novo in vse na uradnem servisu, če pa že ta velik servis na uradnem servisu stane več kot je avto vreden,.. predpostavljam da je 1.2 brez klime in z bicikl stekli ter roštiljem namest radia.

Glede na to kake plače mamo je za ene že Fiat Punto zelo dober avto.....
E60 525dA M-Optic, 2005

Uporabniški avatar
sandek
Uporabnik

Kraj: maribor-metropola

Napisal/-a sandek So jan 31, 2009 11:32 am

lumpii je napisal/-a:
Jerch_ je napisal/-a:z vsem se strinjam.. samo ljudje sej se ne vozite vsi v avtih za 100.000 in več€..

Glede na to kake plače mamo je za ene že Fiat Punto zelo dober avto.....

evo lumpi se podpišem pod to izjavo

jerch me zanima če bi tebi kdo"punteka " rukno če bi kompliciro pa hotel imeti lepo popravljeno ali bi rekel "Eh stari daj mi za burek pa sma cool" :oops:
en klub-ena čast________nk maribor
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 17 gostov