Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
pocesnkII
Stalni uporabnik

Kraj: kamnik

Napisal/-a pocesnkII Ne feb 08, 2009 5:21 pm

ja cakaj nekdo je omenjal zgoraj esi ja
jaz ti priporocam svap na h22 :twisted: sem ga sam imel na koncu v del solki in je zakon :twisted:
Diagnostika in servis osebnih ter tovornih vozil ->PM

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Ne feb 08, 2009 5:51 pm

k da je ta 1.8 vti pa neki posebnega.
mi pa neki smrdi tukaj..pravis da so ble gume zanic.ampak da tresl ni nic pa da je blo vse drugo ok.jaz tezko vrjamem da je to res.jst bi prej reku da je mel ksn koncnik luft al pa ksn selen in da je pac k si zabremzal mjh kolo zamaknlo in ti ga je zato vleklo v stran.ali pa da je bilo s podvozjem vse v redu pa da ti je ena zavora bolje grabila kot druga in je avto zato zavijal.
nekak nevidm kako bi bla guma tukaj kriva.
lahko poves mal bol tocno kaj je blo narobe?
Ni vse res kar napišem

PiWPiW
Novinec

Kraj: Markovec City

Napisal/-a PiWPiW Ne feb 08, 2009 11:03 pm

pocesnkII je napisal/-a:ja cakaj nekdo je omenjal zgoraj esi ja
jaz ti priporocam svap na h22 :twisted: sem ga sam imel na koncu v del solki in je zakon :twisted:

za H22 je malo preveč predelav, pa tudi ga je težje dobit kot B18. poleg tega je še malo pretežek za moje okuse in za tisto kar bom rabil mislim da je B18 čisto ql motorček.

abbe, ni 1.8 VTI ampak je 190km od integre. precejšnja razlika.
točno kaj je bilo narobe lahko samo ugibam. Avto je med pospeševanjem in bremzanjem vozil ravno. Težava je bila samo in samo ko sem spustil volan. takrat je zavijal. drugače se je obnašal kot vsak drugi avto. krivo bi lahko bilo, to da mi niso nacentrirali gum, kar je precej verjetno ali pa da so res bile krive zadnje gume.zdaj kaj točno je bil vzrok ne vem. vem pa da zdaj lahko vozim 200 brez rok in avto bo šel ravno. čudni triki.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov