Nasveti in napotki ter povpraševanja...

NoB0dy
Nov uporabnik

Iščem avtoelektričarja za vgradnjo alarma

Napisal/-a NoB0dy To feb 10, 2009 7:49 pm

Iščem dobrega avtoelekričarja, ki bi vgradil dvosmerni alarm znamke Giordon. Naj bo na dolenjskem ali ljubljani. Pa naj ne bo en čuri muri, ki mi bo tako urihtal, da bo vse na pol delalo in da mi bo piskal že ko se bo nekdo z APN6 mimo zapeljal. Hočem nekoga, ki nastavi frekvenco in vse ostale meritve tako kot treba...ne da moram 5x nazaj, da bo delalo za silo.

Hvala in LP

Uporabniški avatar
Fan
Konstruktiven svetovalec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Fan To feb 10, 2009 9:32 pm

Pozdravljeni

Osebno vam lahko svetujem samo za Lj. Kogovšek v Dravljah ali Zalaznik na Dolgem Mostu.

Lep pozdrav
Vse je lepo, če vidijo prave oči.

NoB0dy
Nov uporabnik

Napisal/-a NoB0dy Če feb 12, 2009 4:44 pm

A kdo mogoče pozna Simon's iz Kamnika. Predvsem me zanimajo izkušnje z njim. Ali naredi dobro ali površno. Sem ga klical za vgradnjo alarma pa mi je postavil nizko ceno. Sedaj me samo to muči ali naredi dobro ali bolj tako?

Uporabniški avatar
mastr1
Novinec

Kraj: Dolenjska

Napisal/-a mastr1 Če feb 12, 2009 5:01 pm

NoB0dy je napisal/-a:A kdo mogoče pozna Simon's iz Kamnika. Predvsem me zanimajo izkušnje z njim. Ali naredi dobro ali površno. Sem ga klical za vgradnjo alarma pa mi je postavil nizko ceno. Sedaj me samo to muči ali naredi dobro ali bolj tako?

Kakšna cena pa je, če ni skrivnost? Namreč jaz tud nekoga iščem, ki bi mi spravu alarm v avto.
LP
Danes je težko biti glup-je prevelika konkurenca!!

NoB0dy
Nov uporabnik

Napisal/-a NoB0dy Če feb 12, 2009 5:29 pm

za moj avto cca. 60-80€

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a michelin Če feb 12, 2009 6:46 pm

NoB0dy je napisal/-a:A kdo mogoče pozna Simon's iz Kamnika. Predvsem me zanimajo izkušnje z njim. Ali naredi dobro ali površno. Sem ga klical za vgradnjo alarma pa mi je postavil nizko ceno. Sedaj me samo to muči ali naredi dobro ali bolj tako?

Lahko ti povem ,da dela kvalitetno in je stručko na tem področju.Simon montira drugače alarmne naprave "Meta sistem",se pa loti tudi ostalih in kar reče to drži.Zaupanja vreden ,pa še sosed ;)
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Če feb 12, 2009 7:23 pm

Fan je napisal/-a:Pozdravljeni

Osebno vam lahko svetujem samo za Lj. Kogovšek v Dravljah

Lep pozdrav

Jaz imam z njim zelo slabe izkušnje! Zelo je bil drag pa še zrihtal mi je nekaj na pol (samo, da se me je rešil) avto sem dvakrat nazaj peljal reklamirat, pa nič!!! Tako, da sem moral vse še enkrat pri drugemu el. zrihtat!
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 13 gostov