slavkot1 je napisal/-a:Mene pa zanima kako bi se dalo uredit ključavnico prtljažnika da bi se odklenila in zaklenila s centralnim zaklepanjem. da ko odklenem vrata da se odklene tudi prtljažnik ker zdj morm na roke odklepat. a to sm motorček kupt pa zvezat n centralno zaklepanje al je kej bl zahtevnega?
adamovc je napisal/-a:slavkot1 je napisal/-a:Mene pa zanima kako bi se dalo uredit ključavnico prtljažnika da bi se odklenila in zaklenila s centralnim zaklepanjem. da ko odklenem vrata da se odklene tudi prtljažnik ker zdj morm na roke odklepat. a to sm motorček kupt pa zvezat n centralno zaklepanje al je kej bl zahtevnega?
Pri mojem golfu 4 je stvara taka, da je delovanje centralnega odklepanja /zaklepanja na vratih prtljažnika odvisno od tega, v kateri poziciji vzameš ključ iz ključavnice prtljažnika - sedaj se ne spomnim točno, ampak če je npr. reža ključavnice v vodoravnem položaju, potem deluje, če pa je v navpičnem, pa se prtljažnik odklepa ločeno (ali pa ravno obratno - poskusi).
adamovc je napisal/-a:adamovc je napisal/-a:slavkot1 je napisal/-a:Mene pa zanima kako bi se dalo uredit ključavnico prtljažnika da bi se odklenila in zaklenila s centralnim zaklepanjem. da ko odklenem vrata da se odklene tudi prtljažnik ker zdj morm na roke odklepat. a to sm motorček kupt pa zvezat n centralno zaklepanje al je kej bl zahtevnega?
Pri mojem golfu 4 je stvara taka, da je delovanje centralnega odklepanja /zaklepanja na vratih prtljažnika odvisno od tega, v kateri poziciji vzameš ključ iz ključavnice prtljažnika - sedaj se ne spomnim točno, ampak če je npr. reža ključavnice v vodoravnem položaju, potem deluje, če pa je v navpičnem, pa se prtljažnik odklepa ločeno (ali pa ravno obratno - poskusi).
a to si probal?
slavkot1 je napisal/-a:še enkrat original v mojem golfu ni centralnega odklepanja prtljažnika sem prvi lastnik ni se noben nč igrou ampak pač ni tega v avtu. sm tut že razdru zadnjo tapeto prtljažnika in ni notr motorčka. Zdj me pa zanima če se da nadgradit to centralno zaklepanje da bom lahko mel tut prtlažnik pod centralnim odklepanjem al se neda klučavnca se pa ne obrne napol ampak samo vodoravno ali pa poševno
slavkot1 je napisal/-a:Mene pa zanima kako bi se dalo uredit ključavnico prtljažnika da bi se odklenila in zaklenila s centralnim zaklepanjem. da ko odklenem vrata da se odklene tudi prtljažnik ker zdj morm na roke odklepat. a to sm motorček kupt pa zvezat n centralno zaklepanje al je kej bl zahtevnega?
seeman66 je napisal/-a:slavkot1 je napisal/-a:še enkrat original v mojem golfu ni centralnega odklepanja prtljažnika sem prvi lastnik ni se noben nč igrou ampak pač ni tega v avtu. sm tut že razdru zadnjo tapeto prtljažnika in ni notr motorčka. Zdj me pa zanima če se da nadgradit to centralno zaklepanje da bom lahko mel tut prtlažnik pod centralnim odklepanjem al se neda klučavnca se pa ne obrne napol ampak samo vodoravno ali pa poševno
Ugibam. Ali je slučajno na avtu dodatno vgrajeno centralno zaklepanje? Ker v kompletu so samo štirje motorčki in za peta vrata enostavno zmanjka en komad. Jaz sem sicer drugi lastnik, prvi pa je že v avtohiši ne vem ali naročil kot serijsko opremo ali dodatno centralno zaklepanje in imam isto p.....rijo z haubo. In ko pomislim obstaja možnost da te avtohiša že pri novem vozilu nategne z nekimi opcijami, ki jih sami zmontirajo v delavnici, kot kupec pa jih plačaš-preplačaš kot da so original.
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov