Nasveti in napotki ter povpraševanja...

slavkot1
Novinec

Golf 4 IV prtljažnik

Napisal/-a slavkot1 Ne mar 08, 2009 11:22 pm

Mene pa zanima kako bi se dalo uredit ključavnico prtljažnika da bi se odklenila in zaklenila s centralnim zaklepanjem. da ko odklenem vrata da se odklene tudi prtljažnik ker zdj morm na roke odklepat. a to sm motorček kupt pa zvezat n centralno zaklepanje al je kej bl zahtevnega?

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Po mar 09, 2009 8:29 am

Da se ti odklepajo še pritljažna vrata je pri centralnem zaklepanju normalno, torej se ti je pokvaril motorček (morda kaj drugega) v pritljažnih vratih. Zamenjati ga ni taki problem.

Uporabniški avatar
adamovc
Stalni uporabnik

Re: Golf 4 IV prtljažnik

Napisal/-a adamovc Po mar 09, 2009 8:40 am

slavkot1 je napisal/-a:Mene pa zanima kako bi se dalo uredit ključavnico prtljažnika da bi se odklenila in zaklenila s centralnim zaklepanjem. da ko odklenem vrata da se odklene tudi prtljažnik ker zdj morm na roke odklepat. a to sm motorček kupt pa zvezat n centralno zaklepanje al je kej bl zahtevnega?

Pri mojem golfu 4 je stvara taka, da je delovanje centralnega odklepanja /zaklepanja na vratih prtljažnika odvisno od tega, v kateri poziciji vzameš ključ iz ključavnice prtljažnika - sedaj se ne spomnim točno, ampak če je npr. reža ključavnice v vodoravnem položaju, potem deluje, če pa je v navpičnem, pa se prtljažnik odklepa ločeno (ali pa ravno obratno - poskusi).

slavkot1
Novinec

Napisal/-a slavkot1 Po mar 09, 2009 1:12 pm

hehe mogoče nism dobr razložu pa se ne razumemo dobr :D nimam za enkrat še nobenga motorčka v prtlažnih vratih in se lahko samo ročno odperajo. sedaj bi pa rad vgradil na novo motorček da bi bilo vse na centralnem skupi. drugače pa nimam motorčka še v prtlažniku ampak je samo ključavnica in ko hočem odprt je treba kluč not pa odklent

Uporabniški avatar
plasi
Novinec

Kraj: Suhor

Napisal/-a plasi Po mar 09, 2009 2:10 pm

Kolko jaz vem, če imaš centralno zaklepanje na vratih bi moglo biti tudi na prtljažniku. Če ni se prejšnji lastnik se kaj igral :) :?
Pijem Laško pivo in j... se mi za vse živo!

Uporabniški avatar
adamovc
Stalni uporabnik

Napisal/-a adamovc Po mar 09, 2009 2:39 pm

adamovc je napisal/-a:
slavkot1 je napisal/-a:Mene pa zanima kako bi se dalo uredit ključavnico prtljažnika da bi se odklenila in zaklenila s centralnim zaklepanjem. da ko odklenem vrata da se odklene tudi prtljažnik ker zdj morm na roke odklepat. a to sm motorček kupt pa zvezat n centralno zaklepanje al je kej bl zahtevnega?

Pri mojem golfu 4 je stvara taka, da je delovanje centralnega odklepanja /zaklepanja na vratih prtljažnika odvisno od tega, v kateri poziciji vzameš ključ iz ključavnice prtljažnika - sedaj se ne spomnim točno, ampak če je npr. reža ključavnice v vodoravnem položaju, potem deluje, če pa je v navpičnem, pa se prtljažnik odklepa ločeno (ali pa ravno obratno - poskusi).

a to si probal?

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Po mar 09, 2009 3:19 pm

adamovc je napisal/-a:
adamovc je napisal/-a:

a to si probal?

Ja poskusi tisto in preglej bralne lučke, če vse svetijo npr. men je na Themi samo v predalu pregorela žarnica in nisem moral odpirati zadno haubo iz notranjosti samo s klučem je šlo :D Mogoče pa je kaka korozija na kontaktih ?

slavkot1
Novinec

hehe

Napisal/-a slavkot1 Po mar 09, 2009 4:52 pm

še enkrat original v mojem golfu ni centralnega odklepanja prtljažnika sem prvi lastnik ni se noben nč igrou ampak pač ni tega v avtu. sm tut že razdru zadnjo tapeto prtljažnika in ni notr motorčka. Zdj me pa zanima če se da nadgradit to centralno zaklepanje da bom lahko mel tut prtlažnik pod centralnim odklepanjem al se neda klučavnca se pa ne obrne napol ampak samo vodoravno ali pa poševno

Robi_M
Novinec

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Robi_M Po mar 09, 2009 9:19 pm

Če rabš motorček mam jzt še enga doma ,k sm ga dal preč ker sm mel narjen clean look na prtlažniku pa mi je ostal.

Uporabniški avatar
seeman66
Stalni uporabnik

Re: hehe

Napisal/-a seeman66 Po mar 09, 2009 10:38 pm

slavkot1 je napisal/-a:še enkrat original v mojem golfu ni centralnega odklepanja prtljažnika sem prvi lastnik ni se noben nč igrou ampak pač ni tega v avtu. sm tut že razdru zadnjo tapeto prtljažnika in ni notr motorčka. Zdj me pa zanima če se da nadgradit to centralno zaklepanje da bom lahko mel tut prtlažnik pod centralnim odklepanjem al se neda klučavnca se pa ne obrne napol ampak samo vodoravno ali pa poševno

Ugibam. Ali je slučajno na avtu dodatno vgrajeno centralno zaklepanje? Ker v kompletu so samo štirje motorčki in za peta vrata enostavno zmanjka en komad. Jaz sem sicer drugi lastnik, prvi pa je že v avtohiši ne vem ali naročil kot serijsko opremo ali dodatno centralno zaklepanje in imam isto p.....rijo z haubo. In ko pomislim obstaja možnost da te avtohiša že pri novem vozilu nategne z nekimi opcijami, ki jih sami zmontirajo v delavnici, kot kupec pa jih plačaš-preplačaš kot da so original.

lp

Uporabniški avatar
ronnie
Novinec

Napisal/-a ronnie To mar 10, 2009 7:33 am

Predvidevam, da je v tvojem konjičku original centralno zaklepanje.
Da bi ti barabe zadej ne dali centralca skor ne verjamem.

tole si mal poglej pa poročaj
Slika
kšn dan ga tri dni serjemo , kšn dan pa cel teden

slavkot1
Novinec

Re: hehe

Napisal/-a slavkot1 To mar 10, 2009 8:06 am

seeman66 je napisal/-a:
slavkot1 je napisal/-a:še enkrat original v mojem golfu ni centralnega odklepanja prtljažnika sem prvi lastnik ni se noben nč igrou ampak pač ni tega v avtu. sm tut že razdru zadnjo tapeto prtljažnika in ni notr motorčka. Zdj me pa zanima če se da nadgradit to centralno zaklepanje da bom lahko mel tut prtlažnik pod centralnim odklepanjem al se neda klučavnca se pa ne obrne napol ampak samo vodoravno ali pa poševno

Ugibam. Ali je slučajno na avtu dodatno vgrajeno centralno zaklepanje? Ker v kompletu so samo štirje motorčki in za peta vrata enostavno zmanjka en komad. Jaz sem sicer drugi lastnik, prvi pa je že v avtohiši ne vem ali naročil kot serijsko opremo ali dodatno centralno zaklepanje in imam isto p.....rijo z haubo. In ko pomislim obstaja možnost da te avtohiša že pri novem vozilu nategne z nekimi opcijami, ki jih sami zmontirajo v delavnici, kot kupec pa jih plačaš-preplačaš kot da so original.

lp

točno to ko smo avto kupovali si fotr zaželel golfa in nč druzga tist cajt so mel pa v avtohiši sam tega jadnega brez kake opreme :D so v avtohiši dodatno ugradil električni pomik stekel in centralno zaklepanje. Fotr rabu avto pa ni mogu počakat un teden dva da bi tej dobil novo pošiljko avtov. kr je je. sam bi pa res rd še prtljažnik dal na centralno ker morm drugač vedno ugašat avto da odklenem prtljažnik.

Uporabniški avatar
ronnie
Novinec

Napisal/-a ronnie To mar 10, 2009 8:48 am

Ja šment: od dodatne opreme si dobil le :vrum
Potem pa k avtoelektričarju, da ti dogradi zadevo.
Ni druge, če je želja tako velika.
kšn dan ga tri dni serjemo , kšn dan pa cel teden
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov