Sem nov na temu forumu vendar ga dalj časa že prebiram,sem čisti nepoznavalec avtomobilov.Nisem imel nobenega konkretnega problem z avtom, sedaj sem naletel na eno težavico z bremzami.Iskal sem po forumu, če je kdo imel podobno težavico pa nisem našel nič konkretnega.
Ok, pa gremo na stvar!
Bil sem na makadamskem parkirišču, počasi sem speljal potem sem pa pritisnil sočasno zavoro in potegnil ročno. Od takrat se mi zavore ne obnašajo normalno. Prej sem pedalo za zavoro pritisnil samo do polovice pa je že začelo lepo bremzat in pedalka ni šla nikoli čisto do tal. Sedaj pa ko pritisnem zavoro čisto malo tudi zelo malo zabremza, ko pa želim zabremzati kot ponavadi ne prime, ampak moram pritisniti pedalko čisto do tal da potem prime kot je ponavadi prijela. Sedaj se bojim da ni kaj hujšega z zavorami, mi lahko kako svetujete kako to popraviti oz. v čem je težava in v primeru popravila, kolikšen strošek lahko pričakujem. Upam da sem vam razložil dovolj razumljivo
Zelo bi bil hvaležen za vašo pomoč, saj sem čisti nevednež kar se tiče glede avtomobilov. Hvala

aja, gre pa za Peugeot l.94 1.6 XT