scottie je napisal/-a:No na mojo omembo zakona o potrošnikih, ki ste mi ga posredovali so dejali, da zakon poznajo, ampak stroškov mi vseeno ne bi povrnili. Nudijo pa v takih primerih najem vozil po polovični ceni. (15 eur za polota)
scottie je napisal/-a:Ne glede na to, so me pošteno razočarali, pa je krivda njihova ali ne, mislim da jih kritje teh 15 eur ne bi finančno uničilo. Tudi sam bi "prenesel" teh 15 eur, ampak gre mi za princip, kajti ko pri njih kupuješ vozilo v vrednosti 38.000 eur ti vsi lezejo v rit, ko pa pridejo problemi pa nikjer več nobenega.
scottie je napisal/-a:Uf ste se razpisali. Hvala vsem za pomoč in nasvete. Skratka situacija je sledeča:
Po besedah človeka odgovornega za reklamacije tovarna ne priznava stroškov nadomestnega vozila, če je servis oz. popravilo dogovorjeno v naprej. Do nadomestnega vozila si upravičen le v primeru, če vozilo pripelje vleka oz. si s svojim vozilom ostal na cesti...
No na mojo omembo zakona o potrošnikih, ki ste mi ga posredovali so dejali, da zakon poznajo, ampak stroškov mi vseeno ne bi povrnili. Nudijo pa v takih primerih najem vozil po polovični ceni. (15 eur za polota)
Ne glede na to, so me pošteno razočarali, pa je krivda njihova ali ne, mislim da jih kritje teh 15 eur ne bi finančno uničilo. Tudi sam bi "prenesel" teh 15 eur, ampak gre mi za princip, kajti ko pri njih kupuješ vozilo v vrednosti 38.000 eur ti vsi lezejo v rit, ko pa pridejo problemi pa nikjer več nobenega.
Kar se tiče iskanje drugega servisa se mi zdi, da ne bi bilo pravično, da avto kupim pri eni firmi, garancijo pa uveljavljam pri drugi. Vem da bi lahko, pa vseeno tega ne bi storil.
Lp
Po forumu brska: motom in 18 gostov