Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Pavlic
Nov uporabnik

Črpalka za vbrizgavanje vode na vetrobransko steklo.

Napisal/-a Pavlic Sr mar 18, 2009 10:00 am

Torej imam Peugeot 106 in danes mi je odpovedal motorček oz. črpalka za vbrizgavanje vode na vetrobransko steklo. Sedaj pa me zanima kje bi lahko dobil ta motorček oz. črpalko.

Tukaj sem prilepil še dve sličici od motorčka da, vam bo bolj jasno.
Slika
Slika

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Kraj: Mal naokol

Napisal/-a xsara Sr mar 18, 2009 10:14 am

pomoje pri vsakem prodajalcu rezervnih delov, ali pri kakšni spletni trgovini ala Herkules, al pa seveda na peugeot servisu, včasih so original deli celo cenejši, kot alternativni oziroma ponaredki, pokliči naokrog pa ni hudič da ne dobiš.....drgač pa je odpovedal motorček? al je kakšno varovalko oziroma rele skurlo, al pa je kakšen konektor razrahljan ali potreben čiščenja..........
citroen for life, aja and fiat too, aja pa še mitsubishi.......

Uporabniški avatar
Pavlic
Nov uporabnik

Napisal/-a Pavlic Sr mar 18, 2009 10:46 am

Hvala za informacije, imajo v Herkulesu

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 So mar 21, 2009 3:47 pm

xsara je napisal/-a:pomoje pri vsakem prodajalcu rezervnih delov, ali pri kakšni spletni trgovini ala Herkules, al pa seveda na peugeot servisu, včasih so original deli celo cenejši, kot alternativni oziroma ponaredki, pokliči naokrog pa ni hudič da ne dobiš.....drgač pa je odpovedal motorček? al je kakšno varovalko oziroma rele skurlo, al pa je kakšen konektor razrahljan ali potreben čiščenja..........

Na moji 405ki je pomagalo to, da sem na kontakta dal + in -, ter probal motorček "obrnit". Ker ni šlo, sem obrnil (- +) in se je odblokiral... Poizkusi... ;)

GapiChrysler
Novinec

Napisal/-a GapiChrysler So mar 21, 2009 4:39 pm

na mojem audiu je to isto crknilo,... kupil sem pa novega v Taposu pri medvodah, za dobrih 8€ :D tako da če si kje v bližini doma se tja zapelji

Uporabniški avatar
M.Izy
Nov uporabnik

Napisal/-a M.Izy Ne mar 22, 2009 10:59 am

motorček se ponavadi odblokira, če je seveda samo to, če ga malce , seveda ne pregrobo, potolčeš ob strani s kakšnim topim predmetom, malce z leve, pa še z desne, pa spet šprica.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 17 gostov