Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Gosic
Poznavalec foruma

Parktronic - park senzorji

Napisal/-a Gosic Pe mar 27, 2009 4:45 pm

No prvo da povem zgodbico. Odločil sem se za park senzorje, da bi jih vgradil. Dobil sem X servis, kjer zatrjujejo da imajo kvalitetne senzorje. Cena je 120€ + delo = 180€. Meni se zdi za senzorje malo veliko denarja, saj vemo kako je na servisu = 1l olja 20€, v štacuni pa 10€ ( dam kot primir). No zanima me vaše mnenje. Našel sem nekaj takega:
http://www.giordon.si/parkirni_senzorji_P686D4.html

Mislite da je to kvalitetno? Nočem da mi delajo 1 leto. Poznate še kake podobne? Če jih, prosim prilepite link.

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Pe mar 27, 2009 5:00 pm

prasaj na servisu katero firmo ugrajujejo,potem pa mal na netu pobrskaj za ceno pa bos vidu...
Ni vse res kar napišem

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic Ne mar 29, 2009 4:25 pm

Nočjo povedat. Neke sm zasledu da je bolš da se da original njihove, kukr pa tko kuplejene na trgu. A je to res? Kje bi jih lahko kupil v Lj?

Uporabniški avatar
perkmandlc
Nov uporabnik

Kraj: kranj

Napisal/-a perkmandlc Ne mar 29, 2009 6:47 pm

jest jih sploh nebi kupu, mene ta piskanje vsakič k dam u rikverc mot tko d jih mam skoz izklopljene, saj ko se navadiš na avto ni noben problem parkirat
nikol ni tko dobr d nebi mogl bit še bolš

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic Ne mar 29, 2009 7:01 pm

Mhm jst pa podnev use lepo pa prav.. ponoc pa 2krat skor... ucer se dobr da mi je frend potrobu, čene bi cist avtomatsko se zabou.. ker sem spregledov... in to te usaj opozori. Raje dam 100€, kot pa 1000€, za zabit so pa se vedno sanse iste, samo to te vsaj spomni.

Pa nujno no ce mi lh kdo pove kje lahko to kupim, pa kvalitetno v Ljubljani !!!!

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Re: Parktronic - park senzorji

Napisal/-a TrijoAdijo Ne mar 29, 2009 7:07 pm

Gosic je napisal/-a:No prvo da povem zgodbico. Odločil sem se za park senzorje, da bi jih vgradil. Dobil sem X servis, kjer zatrjujejo da imajo kvalitetne senzorje. Cena je 120€ + delo = 180€. Meni se zdi za senzorje malo veliko denarja, saj vemo kako je na servisu = 1l olja 20€, v štacuni pa 10€ ( dam kot primir). No zanima me vaše mnenje. Našel sem nekaj takega:

Mislite da je to kvalitetno? Nočem da mi delajo 1 leto. Poznate še kake podobne? Če jih, prosim prilepite link.

Take imam jest...kmal bo dve leti, kar sem jih vgradil...in delujejo b.p. (zaenkrat :) )

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic Ne mar 29, 2009 7:10 pm

TrijoAdijo je napisal/-a:
Gosic je napisal/-a:No prvo da povem zgodbico. Odločil sem se za park senzorje, da bi jih vgradil. Dobil sem X servis, kjer zatrjujejo da imajo kvalitetne senzorje. Cena je 120€ + delo = 180€. Meni se zdi za senzorje malo veliko denarja, saj vemo kako je na servisu = 1l olja 20€, v štacuni pa 10€ ( dam kot primir). No zanima me vaše mnenje. Našel sem nekaj takega:

Take imam jest...kmal bo dve leti, kar sem jih vgradil...in delujejo b.p. (zaenkrat :) )

LP!

Kupil pa preko interneta? Jaz v to sicer nezaupam, pa naj bo zadeva magar nova...

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Ne mar 29, 2009 8:25 pm

Gosic je napisal/-a:
TrijoAdijo je napisal/-a:

LP!

Kupil pa preko interneta? Jaz v to sicer nezaupam, pa naj bo zadeva magar nova...

Jap...preko bolhe sem vzel. Sam jest sem vzel une z osem senzorjev (še za prednji konc).

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic Ne mar 29, 2009 9:13 pm

No jaz sem jih naročil preko mimovrste. Dal bom 63€ za 4 + led ekrančk. Upam da bo delal to.

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Ne mar 29, 2009 9:45 pm

Vsekakor pametna odločitev.

Raje 63€ za senzorje, kot pa 150€ za odbijač + 120€ za barvanje.

@perkmandlc:

Da ti povem zakaj so še dobri te senzorji. Ne samo kot pripomoček pri parkiranju,ampak rešujejo življenja.
Enkrat kmal po tistem,ko sem jih zmontiral, sem šel na pošto plačat položnice. Ravno parkiram, stopim iz avta, pa vidim tam eno žensko,ki se pogovarja po telefonu, poleg nje pa par let star froc neki skače. Skočim na pošto, opravim, pridem ven, froc še vedno tam neki okol mame skače, ona pa še vedno veselo ropotala po telefonu. Se vsedem v avto,vžgem, se privežem, prižgem luči, vržem v rikverc in krenem nazaj. Kar naenkrat se oglasijo senzorji na polne in kažejo razdaljo od ovire 0.0m. Pogledam debelo, gledam nazaj, nikjer nobene ovire (vsaj jest je nisem vidu...povrh vsega pa še imam karavana). Najprej sem pomislil, da so senzorji zazanali tla...ampak da bi skos kazali 0.0m, mi je pa bilo sumljivo.Pogledam okol in okol..nikjer nič...sam ej, kje je pa froc? Vržem v ler, zategnem ročno, skočim iz avta in grem pogledat. In kaj sem vidu? Un isti froc, je sedel na tleh s hrbtom proti avtu obrnjen in se je nekaj igral na tleh. Mama je pa še vedno veselo ropotala po telefonu. Stopim do nje, jo hočem prekinit med njenim tako pomembnim ropotanjem, a ona mene ignorira v stilu: Talk to the hand,B. Pol sem pa znoru, skričal nad njo kot na šmrkavcem: Ja, p.... ti m....., skor sem ti froca povozu, ker si nisi vzela tulk časa, da bi malo pazila kaj froc počne. Ona me pogleda pa skoči še ona v luft, da kaj mi je, da kaj jo imam jest za motit, da ima ona neki jako pomeben pogovor. Pol sem pa zatulu nazaj, da jo bom tak prtegnu, da bo še njenga froca zabolelo.Pa kak je ni sram...da na prvo mesto postavlja svoj telefonski pogovor, a za življenje lastnega froca se ji pa j**e. Šele pol je vidla, kaj bi lahko bilo in hitro zagrabla otroka in ga dvignila v naročje, pa se hitela nekaj opravičevat, pa kr neki...
Pol ko sem se pokal v avto, je še en mimoidoči,ki je spremljal dogajanje rekel, da škoda da je nisem res prtisnu, ker njega je tut roka zasrbela.

No..tak da jest lahko 100% rečem, da senzorji rešujejo življenja :)

LP!

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Ne mar 29, 2009 9:49 pm

Morda je bila to Urška Čepin :cry

Uporabniški avatar
bk206
Novinec

Kraj: koroška

Napisal/-a bk206 Ne mar 29, 2009 9:52 pm

chevy je napisal/-a:Morda je bila to Urška Čepin :cry
:EE :pivo :har :har

Uporabniški avatar
perkmandlc
Nov uporabnik

Kraj: kranj

Napisal/-a perkmandlc Po mar 30, 2009 12:59 pm

poučna zgodba,ni kaj. men še niso prov pršli. saj majo ON OFF tko da lahko vsak sam nastavi tko kot mu paše
nikol ni tko dobr d nebi mogl bit še bolš
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov