Nasveti in napotki ter povpraševanja...

ljubiteljica_alfe
Nov uporabnik

Kraj: Ptuj-Ljubljana

Golf 4 1.6 1998

Napisal/-a ljubiteljica_alfe To mar 31, 2009 1:11 pm

Pozdrav vsem.
Vidim, da nas je vedno več, ki nam VW povzroča preglavice. :cry:
Torej cev, ki povezuje zračni filter in loputo za zrak so nam prodali prelepljeno (skupaj z avtom seveda) ..He he
Prej se je avto zaganjal v prostem teku so med 1000 in 2000 obr., ko smo ugotovili, da je cev preluknjana. Zato smo jo zalepili nazaj, zdaj pa laufa v prostem teku nad 2000 obr. Poraba bencina kljub temu zgleda dokaj normalna.

P.S. Včeraj je oseba z imenom "slavkot1" napisal :"...po avtomobilizmu povpraš kdo ma računalnik za priklopit vw pa naj ti ga da na tester pa boš prec vidu napako...."

Zanima, kdo ima računalnik za priklopit in če bi mi seveda to zadevo naredil...:oops: (za plačilo seveda)

lp, v

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ To mar 31, 2009 6:46 pm

Za začetek bo potrebno očistiti loputo ter s testerjem nazadnje še kalibrirati loputo.
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
Fan
Konstruktiven svetovalec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Fan To mar 31, 2009 8:33 pm

Pozdravljeni

Za priklop na tester ni problem ( ZS )

Lep pozdrav
Vse je lepo, če vidijo prave oči.

vugy
Stalni uporabnik

Kraj: AT-SLO

Re: Golf 4 1.6 1998

Napisal/-a vugy To mar 31, 2009 8:43 pm

ljubiteljica_alfe je napisal/-a:Pozdrav vsem.
Vidim, da nas je vedno več, ki nam VW povzroča preglavice. :cry:
Torej cev, ki povezuje zračni filter in loputo za zrak so nam prodali prelepljeno (skupaj z avtom seveda) ..He he
Prej se je avto zaganjal v prostem teku so med 1000 in 2000 obr., ko smo ugotovili, da je cev preluknjana. Zato smo jo zalepili nazaj, zdaj pa laufa v prostem teku nad 2000 obr. Poraba bencina kljub temu zgleda dokaj normalna.

P.S. Včeraj je oseba z imenom "slavkot1" napisal :"...po avtomobilizmu povpraš kdo ma računalnik za priklopit vw pa naj ti ga da na tester pa boš prec vidu napako...."

Zanima, kdo ima računalnik za priklopit in če bi mi seveda to zadevo naredil...:oops: (za plačilo seveda)

lp, v

Kaj to je 1,6 74 kW

če je , mam isti motor........lahko pa je krivo za obrate naslednje: luftmassenmesser, loputa, motorček prostega teka, pa možno da tudi lambdi.........

pri meni je bil zapacan lmm........pa sem ga namočil samo z peresci v razmaščevalec za pranje mašin.......in od te ne kaže več napake na testerju in avto tudi dala brez problema:lol: :lol: :lol:

me pa včasih nekje vlaga malo j**e včasih......ko avto stoji na dežju in ga vžgem potem dokler se dobro ne segreje cuka :cry: :cry: :cry: pa že leto in pol ne morem pogruntat kje pride vlaga....tak da fan imaš kak nasvet??????

Uporabniški avatar
Fan
Konstruktiven svetovalec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Fan To mar 31, 2009 9:24 pm

Pozdravljeni

"vugy"
Ni kaj veliko razlage, vžigalna tuljava spušča dušo.

Lep pozdrav
Vse je lepo, če vidijo prave oči.

ljubiteljica_alfe
Nov uporabnik

Golf 4 1.6 1998

Napisal/-a ljubiteljica_alfe Sr apr 01, 2009 10:51 am

Dečki, najlepša hvala za vaše odgovore.

Mislim, da je serviser loputo (ker se itak skozi čudno zaganja) čistil na vsakem servisu, ni pa je s testerjem kalibriral.

Če odgovorim na komentar osebe "vugy": Ja, Golf je 1,6 74 kW. Vse to (luftmassenmesser, loputa, motorček prostega teka, lambda) so mi rekli, da je možno hin oz. krivo, da avto ne laufa vreji. V glavnem isti šit.

Z bratom si delima avto, on študira v MB in se ne briga za avto, jaz v LJ. Problem mam še vedno, ker nimam mehanika in to, da sem ženska in me itak vsaki mehanik dodatno nasere :lol:

lp, v

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Re: Golf 4 1.6 1998

Napisal/-a sašo5 Sr apr 01, 2009 11:00 am

ljubiteljica_alfe je napisal/-a:Dečki, najlepša hvala za vaše odgovore.

Mislim, da je serviser loputo (ker se itak skozi čudno zaganja) čistil na vsakem servisu, ni pa je s testerjem kalibriral.

Če odgovorim na komentar osebe "vugy": Ja, Golf je 1,6 74 kW. Vse to (luftmassenmesser, loputa, motorček prostega teka, lambda) so mi rekli, da je možno hin oz. krivo, da avto ne laufa vreji. V glavnem isti šit.

Z bratom si delima avto, on študira v MB in se ne briga za avto, jaz v LJ. Problem mam še vedno, ker nimam mehanika in to, da sem ženska in me itak vsaki mehanik dodatno nasere :lol:

lp, v

če si v LJ. se oglasi do uporabnika Fan(post nad tvojim) mislim...........napiši mu na ZS pa se bosta zmenila; zdi se mi, da priklop na tester ne računa nič_za forumaše še popust :P (nategnil te ne bo (verjetno)) :lol:

ljubiteljica_alfe
Nov uporabnik

Golf 4 1.6 1998

Napisal/-a ljubiteljica_alfe Sr apr 01, 2009 11:08 am

Hvala za odgovor :lol: :lol: :lol:
P.S...Sem mu pisala sporočilo :)
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov