Nasveti in napotki ter povpraševanja...

gogocak
Novinec

Popravilo audi a3 zadnji odbijač-kje v ljubljani?

Napisal/-a gogocak Po mar 02, 2009 9:45 pm

Najprej lepo pozdravljeni,

Ravnokar se je na žalost krstil moj audi. Nastala je vdolbina ene manjše žoge v zadnjem odbijaču in razen prask je popokala tudi barva.

Sedaj iščem poceni avtoklepara ali ličara-da bi mi to v najkrajšem možnem času zrihtal. Najbolje je v Ljubljani. bom probal dati gor še slike.

Hvala za pomoč
Zadnjič spremenil gogocak, dne Sr mar 04, 2009 7:03 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

gogocak
Novinec

Napisal/-a gogocak Po mar 02, 2009 9:54 pm

hvala za vse odgovore sem sem že enega našel kateri bo to naredil za 150 evrov:)

lp
Zadnjič spremenil gogocak, dne Sr mar 04, 2009 7:01 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

gogocak
Novinec

Napisal/-a gogocak To mar 03, 2009 7:35 am

En mi je rekel da stane popravilo 300 evrov!
Pa kaj se mu meša:) tako, da iščem naprej-ima kdo kakšne ideje v Lj??

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis To mar 03, 2009 8:30 am

če te zanima ti lahko jaz enega "priporočim" glede popravila, je privatnik a naredi kar ok zadevo

Uporabniški avatar
vuc
Novinec

Napisal/-a vuc To mar 03, 2009 10:01 am

lej treba je zadevo vidt,sam to te pride cca 150 do 200€ max.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 To mar 03, 2009 10:06 am

zadeva je taka (če vrjameš ali ne) sem na lastne oči videl, ko je znanec imel skoraj tako udrto kot ti in so mu s profi fenom(poseben fen za trgat reklame dol; tip se tudi s tem bavi)zgreli (ne vem sicer če po notranji strani ali zunanji....) uglavnem, neverjetno kako se je vse skupaj "vrnilo" v prvotno stanje.......

...skratka: če najdeš nekoga, ki ima tak fen probaj...... plačaš še vedno lahko....

Uporabniški avatar
ronnie
Novinec

Napisal/-a ronnie To mar 03, 2009 10:15 am

sašo5 je napisal/-a:zadeva je taka (če vrjameš ali ne) sem na lastne oči videl, ko je znanec imel skoraj tako udrto kot ti in so mu s profi fenom(poseben fen za trgat reklame dol; tip se tudi s tem bavi)zgreli (ne vem sicer če po notranji strani ali zunanji....) uglavnem, neverjetno kako se je vse skupaj "vrnilo" v prvotno stanje.......

...skratka: če najdeš nekoga, ki ima tak fen probaj...... plačaš še vedno lahko....

Točno to
Tudi sam sem imel na passatu zadaj na odbijaču spodaj črni del lukno tegeljc
pogrel z profi fenom in nazaj ven stisnu.
Se praktično ne vidi nič
kšn dan ga tri dni serjemo , kšn dan pa cel teden

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 To mar 03, 2009 4:26 pm

Hehehe, eni ste pa res cvetke no.
In kak mislite da ličar porihta tak odbijač? A da tako na debelo pokita luknjo al kako ? :bonk Prav tako segreje in ven potegne odbijač, obrusi,pokita, polakira.
če slučajno niste opazil je popokala barva in če hoče da avto v redu zgleda je treba na novo poštrihat.
Če želi pa lahko gre k ličarju pa bo samo ven potegnil odbijač brez lakiranja, seveda mora iti k enmu "domačemu" ne kakšnemu poobaščenemu servisu :)
drugače pa cena lakiranja cca. 100-150 eur.

LP

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA To mar 03, 2009 5:07 pm

pa kaj je z vami, 150 eur?!?, ličar ti ven udari dobijač , ga pokita in polakira, itak dela preliv na robu, in za tole rabiš max 2 do 3 dcl barve...še 100 eur je preveč, saj nima dela za pol dneva; uro, dve...

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 To mar 03, 2009 5:44 pm

TOYOTA je napisal/-a:pa kaj je z vami, 150 eur?!?, ličar ti ven udari dobijač , ga pokita in polakira, itak dela preliv na robu, in za tole rabiš max 2 do 3 dcl barve...še 100 eur je preveč, saj nima dela za pol dneva; uro, dve...

ja res, tako delo ni vredno več kot 40 eur in vse kar potrebuje je 3 dcl barve! :bonk

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Če apr 02, 2009 4:39 pm

Da ne odpiram nove teme bom kar tukaj vprašal. Spredaj imam obdrgnjeno. Nekaj odbijača kot tudi nekaj nad njim pri koloteku. Torej ravno tisti rob... Sicer ni velik me pa vseeno zanima kaj se tukaj da naredit. A bi bilo dovolj samo poštopati in spolirati zadevo? Oziroma to ne bi sam delal in bi peljal k ličarju. Sej se da tole popravt kolikor toliko ok, da ne bi bilo opazno?
Zadeva zgleda pa takole:

Slika

Sej se bi dalo tole kvalitetno porihtat brez prevelkega stroška? Bi pa rad tole poštimal čimprej tako, da če kdo pozna kvalitetnega ličarja iz dolenjske, bele krajine...

Kot pravim ni velik ampak me vseeno zanima kako se da to čimcenej popravt... Tale teden je čista katastrofa.

Hvala

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA Če apr 02, 2009 4:52 pm

po sliki sodeč, je na blatniku mogoče samo spolirati, sicer točno se ne vidi , ker so kapljice, v kolikor to ni možno, mislim , da ti bodo štrihali le del blatnika do preloma, kar ne znese veliko, odbijač pa je treba štrihat, ker se skozi vidi guma samega odbijača, mislim da tudi preliv na prelomu le tega....vem da obstajajo ljudje, ki bi ti to doma zrihtal, samo nimam nobenega kontakta......najceneje , da prijaviš zavarovalnici za škodo na parkirišču, v kolikor imaš to zavarvano...
lp,a.

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Če apr 02, 2009 5:15 pm

TOYOTA je napisal/-a:po sliki sodeč, je na blatniku mogoče samo spolirati, sicer točno se ne vidi , ker so kapljice, v kolikor to ni možno, mislim , da ti bodo štrihali le del blatnika do preloma, kar ne znese veliko, odbijač pa je treba štrihat, ker se skozi vidi guma samega odbijača, mislim da tudi preliv na prelomu le tega....vem da obstajajo ljudje, ki bi ti to doma zrihtal, samo nimam nobenega kontakta......najceneje , da prijaviš zavarovalnici za škodo na parkirišču, v kolikor imaš to zavarvano...
lp,a.

A to je definitivno potrebno delat preliv? Ajde od oka koliko bi to koštalo in koliko časa vzame tole, ker avto nucam.

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Če apr 02, 2009 7:54 pm

Še kakšno mnenje?
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov