smes je napisal/-a:Mene pa zanima koliko me pride resetiranje računalnika airbagov in zategovalci pasov za Renault Laguno letnik 2002?
če je računalnik airbagov v redu in vse varnostne komponente priklopljene tako kot se reče, mora sama lučka ugasnit ko daš kontakt in počakaš. če se ne ugasne tudi ko prižgeš avto, ti tudi reset ne bo ugasnil lučke, samo pokazal ti bo kje je napakasmes je napisal/-a:Mene pa zanima koliko me pride resetiranje računalnika airbagov in zategovalci pasov za Renault Laguno letnik 2002?
LukL je napisal/-a:če je računalnik airbagov v redu in vse varnostne komponente priklopljene tako kot se reče, mora sama lučka ugasnit ko daš kontakt in počakaš. če se ne ugasne tudi ko prižgeš avto, ti tudi reset ne bo ugasnil lučke, samo pokazal ti bo kje je napakasmes je napisal/-a:Mene pa zanima koliko me pride resetiranje računalnika airbagov in zategovalci pasov za Renault Laguno letnik 2002?
smes je napisal/-a:Koliko pa stanejo novi zategovalci za varnostne pasove, ker so namreč vsi štirje pasi zategnjeni?
Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 18 gostov