Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
kamnčan
Novinec

Kraj: kamnik

Napisal/-a kamnčan To mar 31, 2009 12:50 pm

ja in kok bi me to na slepo menjava stala tedveh senzorjev.

Uporabniški avatar
joztom
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a joztom To mar 31, 2009 1:16 pm

Ponavadi so po ene 10€

Uporabniški avatar
kamnčan
Novinec

Napisal/-a kamnčan To mar 31, 2009 2:33 pm

aja no supr sm mislu d so tko u rangu lambde sonde. no pol pa nejbol d grem to zamenat.
pa se za eno tezavo bi vas prosu če mi lohk pumagate.
čez noč se mi sprazne akomulator. neki sm na avtoakustiki bral, da lahko zvočniki porabljajo štrom samo hršijo. no pri meni se to ne sliši nič. kaj bi še lahko bilo. lučka v prtlažniku ugasne radijo ne gori luči se mi isklopjo z kontaktom, na fršterkrju ni lučke seprav tut on ne porabla. kaj bi se lahko bilo. nejprej morm to zrihtat d ga lahko sploh do mehankarja pelm.

Uporabniški avatar
kamnčan
Novinec

Napisal/-a kamnčan To mar 31, 2009 5:05 pm

sej sm u prejsnmu postu napisu d mam ojačevalec sam na njemu ne gori nobena lučka seprav nedela. ja alarma ni sam mi pa začne utripat lučka če ga zaklenem na dalinca. sam štos pa je d ga na dalinca ne zaklepam več. prejle sm dov se akomulator filat, je biv ze tok prazn d mi tut centralno zaklepanje ni delalo radijo je pa delu cca. 3 sek. luči na armaturki so komaj da kaj gorele razen lučke za airbag. a je tuki mogoče ksn znak? kratke in dolga luči so svetle priblizno tako kot pozicijske. pa neki je hotu verglat sam je ubistvu sam neki pokal nč se ni pa zgudil. a je lohk štarter zanič. ga mam doma sam ga nebom menu če bo isto.

Uporabniški avatar
A.F.
Novinec

Kraj: Logatec

Napisal/-a A.F. So apr 04, 2009 11:16 pm

_B3yBo_ je napisal/-a:1.4T majo unoti mk2, puntoti gt (posodobleno), in tanovi grande puntoti(se bol posodobleno).... tko, da ni to nc stara masina... in kokr sm reku je res nesmiselno primerjat kir avto je drazji kir cenejsi za vzdrzevati ker vsak ima svoje + in - pri cenah.... tisto je bila le primerjava ker nekatera oseba dviguje neko vozilo v visave

1.4T, ki ima 1372 ccm (vrtina x gib = 80.50 mm × 67.40 mm) nima popolnoma nobene zveze z novimi 1.4T-jet (1368 ccm, 72.00 mm × 84.00 mm), ki so v novih GPjih in Bravotih, tako da ta primerjava ni ravno na mestu...

_B3yBo_ je napisal/-a:Tko za info ti se povem da sem takrat presaltal iz 1.1 motorja na 1.6 in sem bil razocaran. Nikoli nisem primerjal 1.6 z 2.8 motorjov, tko, da neobraci mojih postov.
Recimor me je pa zelo pozitivno presenetila Opel Corsa 1.4 (90hp) Sport ki gre blazno dobro in pije 8 litrov (pa se bremze ma bol k bravo)

Primerjaj bravota z bilo kakšnim avtom podobne velikosti in moči in boš videl, da le ne gre tako slabo. Pač 16v motor rabi svoje obrate, da pokaže svoje konje. Avti drugih znamk s podobnimi 1.6 16v motorji z močjo okrog 100 km grejo približno enako...

chevy je napisal/-a: V veliko primerov (pri Bravotu/avi) je bila za okvare kriva elektronika, ki je bila Bosch-eva

Za druge modele bravota ne vem, vem pa to, da 1,6 mašine pri bravotu niso nikoli imele Bosch motorne elektronike. Vsa elektronika pri 1.6 mašini je Magneti Marelli in težave okrog nje niso ravno pogoste.

Drugače je pa normalna poraba za to mašino nekje od 7 pa do 9 litrov. 7 če imaš veliko relacije, 9 pa če ga malo bolj tiščiš. Če ga tiščiš po mestu se utegne dvignit do 10. Kar je več je pa že nekaj narobe z avtom ali pa ga res tiščiš k svina.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov