Nasveti in napotki ter povpraševanja...

s12345
Stalni uporabnik

Napisal/-a s12345 Ne avg 31, 2008 1:52 pm

Robi_M je napisal/-a:
s12345 je napisal/-a:Jaz bi tudi potreboval kakega avtoličarja od Kr. gore pa tja do okolice Ljubljane. Imam za pobarvati sprednji odbijač in pokrov motorja. Plačam tudi nekaj več od "redne" cene, če mi ga poštrihajo ta teden.

Ponudbe z telefonsko na pm.

lp

za kateri avto pa rabš to pa kakšne barve je?

kovinska barva
seat
kako ste pametni. blagor vašim mamicam.

s12345
Stalni uporabnik

Napisal/-a s12345 Ne avg 31, 2008 2:41 pm

robi-M mi pošlješ svojo gsm številko na zs.

men zs ne delujejo

lp
kako ste pametni. blagor vašim mamicam.

Evan
Nov uporabnik

Re: Avtoličar v okolici DOmžal, Kamnika, Mengeš,...

Napisal/-a Evan Pe jan 16, 2009 1:25 pm

Evan je napisal/-a:Kdo pozna kvalitetnega avtoličarja (lahko tudi popoldanskega mojstra), ki bi bil pripravljen odpraviti praske, odrgnine, luknice na laku? Avto ni zaleten. Sem iskal po forumu, vendar žal nisem bil uspešen. Se priporočam.

Hvala,
Lp.

Sem se odločil da bom par luknjic popravil kar sam. Ker že rjavijo, bi moral najprej odstraniti rjo, potem pa pobarvam, oz. naredim postopke, kar pač še pride prej.

Mi lahko svetujete s čim odpraviti rjo na luknjici premera cca 8 mm in da s tem ne poškoduješ pol kvadrata barve še zraven?
... in ko to narediš kaj pride še pred končno barvo? Včasih so dajal "špric kit", samo na tako majhni luknjici je to problem, kako zbrusit ipd.; kako se to najlažje reši? :oops:

Hvala.

Uporabniški avatar
Gregson007
Novinec

Kraj: LJ.

Napisal/-a Gregson007 Po apr 06, 2009 6:05 pm

zdravo!
si bom kar to temo sposodil, imam par manjših stvari na laku za popravit (luknjice od kamnja ki je letel po cestah pozimi, odrgnina na sredini vrat in še par malenkosti na odbijačih), pa če je v tem času kdo imel kje kakšno dobro izkušnjo pri kakšnem ličarju v Lj. ali ožji okolici in ni imel problemov o kakršnih pišejo v prejšnjih postih, v Črnučah-Velo center je sicer ena firma ki pa trenutno ne obratuje - Paint fix pro, če kdo pozna oz, so mu tam kaj rihtali.
iščem predvsem max. kvalitetno storitev, da bo u redu narejeno, da ne bo rja skozi udarla po 1 letu

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a SašoP To apr 07, 2009 1:42 pm

Gregson007 je napisal/-a:zdravo!
si bom kar to temo sposodil, imam par manjših stvari na laku za popravit (luknjice od kamnja ki je letel po cestah pozimi, odrgnina na sredini vrat in še par malenkosti na odbijačih), pa če je v tem času kdo imel kje kakšno dobro izkušnjo pri kakšnem ličarju v Lj. ali ožji okolici in ni imel problemov o kakršnih pišejo v prejšnjih postih, v Črnučah-Velo center je sicer ena firma ki pa trenutno ne obratuje - Paint fix pro, če kdo pozna oz, so mu tam kaj rihtali.
iščem predvsem max. kvalitetno storitev, da bo u redu narejeno, da ne bo rja skozi udarla po 1 letu

S Paint Fix Pro nimam izkušenj, maš pa mal naprej od Mercatorja v Črnučah po hribu navzgor Avto Snoj tm ti res zrihtajo auto u nulo ( kakovost dela se vidi že po parkiranih avtih na parkirišču in pa po polni zasedenosti). Če te zanima več info sporoč!

LP

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To apr 07, 2009 2:07 pm

V Mengšu imaš še Veseliča, ki drugače štriha Renaulte za Cara.
Slika
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 9 gostov