Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Fan
Konstruktiven svetovalec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Fan Ne apr 05, 2009 10:46 pm

Pozdravljeni

V koliko ima kdo v vaši bližini tester je priporočljivo priklopiti vozilo in preveriti na katerih vratih je odpovedal mikro stikalo na ključavnici.

Lep pozdrav
Vse je lepo, če vidijo prave oči.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Po apr 06, 2009 12:33 am

tu zna bit napaka(ena od bolezni teh modelov) da se ti je kakšna cevka od vakuma pretrgala oz. vleče"fauš" zrak, kot bi temu rekli..............zadaj desno v prtljažniku snami tapeto in prideš do vakuma, ki uravnava centralno zaklepanje, tam boš videl cevke (malo večje kot slamke od soka) in pojdi lepo po vrsti, ter preglej kot sem prej rekel, da ni katera počena; je pa 90% napake tukaj...

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Po apr 06, 2009 12:46 am

nejkonej je napisal/-a:sašo tam misliš ,ko je tisti modul ,s kateremu ročno odpreš pokrovček za gorivo? mislim da to omenjaš..bom pobliže pogledal.

Fan vam tudi hvala za pomoč..bom poročal kaj je vzrok ;)

ena "škatlica" je (ne spomnim se več točno 20cm dolga 10visoka še zavita je v neki filc)...boš takoj videl, ko razkoplješ tapeto......centralno pri teh audijih dela na vakum in zadaj desno v blatniku je vakum pumpa o kateri ti govorim.....

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Ne apr 12, 2009 6:17 am

nejkonej je napisal/-a:No da še dopišem malo...Stvar je taka da je še nisem uspel popraviti...se je pa kar naenkrat popravilo..Zdaj dela spet vse tak kot mora.

Mi pa ne da mira..bom dal vseeno kolegu na diagnostiko da vidi napake.

Sašo sem našel potem to "black box" ..
gledal sem po etki..360 eur nova...

ko bom rešil zadevo bom sporočil.

lp

Sedaj se ti bo pa kolcalo po cenejši delih 8) v glavnem noben ni poceni tudi Fiat ne ;)
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot], MartinSLO in 11 gostov