Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan So apr 18, 2009 12:24 pm

sašo5 je napisal/-a:
Fiatfan je napisal/-a:x2. se strinjam, vendar v neki drugi temi nisi ravno zagovarjal izobražena kadra.

off - o ekonomistih je bilo govora in ostajam pri temu (česa so naši vrli ekonomisti sposobni, je pisalo kakšen teden nazaj v financah(sem hotel gor prilimat, pa sem se premislil, češ itak bo kreg.....))

tle še tole komentiram, potem pa škoda teme za prerekanja glede tega;
v vsaki stroki so nekateri dobri in slabi,v vsaki stroki je tko. Imamo dobre zdravnike in takšne, da bi rekel da so doktorat kupil. Imamo dobre pravnike in slabe, prav tako mehanike in nenazadnje tudi ekonomiste. Iz prve roka lahko povem, da nekateri hodijo na fakulteto ker jih stvar zanima in stvari naštudirajo in kasneje marsikateri postanejo pravi strokovnjaki na svojem področju, drugi študenje pa hodijo na faks in ga nič ne zanima, samo da je študent in to je to. Tudi razlike med študenti so res ogromne,pa čeprav oba študenta recimo naredita določen izpit, eden res razume in lahko diskutira o določeni stvari, drugi pa pojma nima. Kar hočem povedat je, da to velja po vsem svetu za vse stroke oziroma poklice in ne meči vseh ekonomistov v isti koš, tako kot ne zdravnikov, mehanikov itd itd.
In tvoje natolcevanje kaj si v fiancah prebrav...moram povedat, da so tudi na financah ekonomisti in ne samo novinarji. Poznam sedanjo predavateljico, ki je nekdaj delala na financah, sedaj pa na faksu( seveda po opravljenem doktoratu).
Premisli malo,kaj sem želel povedati. Če pa je želja o tem govoriti pa naj se odpre nova tema,ker ta mislim, da ni bila temu namenjena.
lp
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov