Nasveti in napotki ter povpraševanja...

slavkot1
Novinec

Amortizerji (batnica ima malo lufta)

Napisal/-a slavkot1 Pe apr 17, 2009 9:50 pm

ker mi že neki časa škripa je avto šu na dvigalko pa je mehanik reku da majo zadnji amortizerji luft sam da niso spusti.l zdj me pa zanima kako to popravt kok bi to kdo računu da poprav? treba sm ta luft k jo ma batnica amortizerja popravt drugo je kul če pa ni kej dost razlike med ceno samega popravila, pa tem da mi jih še mal strša lahko pa tut še mal strša čeprou so že tko dost trdi. Avto je pa golf 4 sta pa samo zadnja 2 amortizerja taka drugo je kul

Uporabniški avatar
Pavka
Stalni uporabnik

Kraj: IZLAKE

Napisal/-a Pavka Pe apr 17, 2009 10:13 pm

Prvo...pojma nimamo za kateri avto gre. Pa še nekaj....bilo bi zelo kul če bi pisal v slovenščini.
Upam, da tokrat nisem koga užalil.
Bolje se je slabo peljati kakor dobro hoditi

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Pe apr 17, 2009 10:33 pm

Pavka je napisal/-a:Prvo...pojma nimamo za kateri avto gre. Pa še nekaj....bilo bi zelo kul če bi pisal v slovenščini.
Upam, da tokrat nisem koga užalil.

nepismen?
Ni vse res kar napišem

slavkot1
Novinec

Napisal/-a slavkot1 So apr 18, 2009 5:04 am

hehe ta zgleda da tut 8 letke nima hehe. mislm če nimate pametnga odgovora raj ne pisat uprašu sm če kdo ve kok pride popravilo ne pa če si pismen al ne

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 So apr 18, 2009 5:36 am

slavkot1 je napisal/-a:hehe ta zgleda da tut 8 letke nima hehe. mislm če nimate pametnga odgovora raj ne pisat uprašu sm če kdo ve kok pride popravilo ne pa če si pismen al ne

pa kaj misliš, da vsak "zija" v tvoj avatar, kjer je "notri" golf :roll: (jaz sem se te zapomnil, ker si že imel neke izpade, tam okol turbine.....)

....in zdaj "pameten" odgovor: če se da popravit ali ne boš videl, ko amortizer snameš dol, eni se namreč dajo odpret (imajo navoj) eni pa ne( so namreč(tako se reče) pertlani)) te lahko vržeš v smeti....tudi če jih odpreš je vprašenje kje boš dobil dele za "popravit".......osebno bi šel v kakšen avto-lex ali tramas in kupil nove - cena "smešna"

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe So apr 18, 2009 11:20 am

sašo5 je napisal/-a:
slavkot1 je napisal/-a:hehe ta zgleda da tut 8 letke nima hehe. mislm če nimate pametnga odgovora raj ne pisat uprašu sm če kdo ve kok pride popravilo ne pa če si pismen al ne

pa kaj misliš, da vsak "zija" v tvoj avatar, kjer je "notri" golf :roll: (jaz sem se te zapomnil, ker si že imel neke izpade, tam okol turbine.....)

....in zdaj "pameten" odgovor: če se da popravit ali ne boš videl, ko amortizer snameš dol, eni se namreč dajo odpret (imajo navoj) eni pa ne( so namreč(tako se reče) pertlani)) te lahko vržeš v smeti....tudi če jih odpreš je vprašenje kje boš dobil dele za "popravit".......osebno bi šel v kakšen avto-lex ali tramas in kupil nove - cena "smešna"

ma cist lepo napisan v zadbji vrstici da ma golfa 4.ce to ne vidte poj pa res nevem no
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 So apr 18, 2009 11:44 am

abbe je napisal/-a:ma cist lepo napisan v zadbji vrstici da ma golfa 4.ce to ne vidte poj pa res nevem no

....res je :oops: (men se oprosti, ker sem pravkar nočno zaključeval.... :P )

P.S v Trebnje se prikaži....

Uporabniški avatar
perkmandlc
Nov uporabnik

Kraj: kranj

Napisal/-a perkmandlc So apr 18, 2009 7:05 pm

mislim da se ti bolj splača nove nabavt, ker le niso tolk dragi in maš vsaj nove, pa ni treba da so original. če jih boš dal pa obnovit pa tud ne bo hlih pocen, pa še vprašanje kako ti jih bodo zrihtal
nikol ni tko dobr d nebi mogl bit še bolš

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan So apr 18, 2009 8:28 pm

Pozdravljen,
ravno danes sem menjal amortizerje; nabavil sem Monroe reflex plinske, in so zelo dobri,sem sem peljal in je razlika kot noč in dan.
Priporočam! eden stane okoli 48eur odvisno od trgovine.
lp
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 10 gostov