Nasveti in napotki ter povpraševanja...

fico83
Nov uporabnik

Problem s cliotom letnik 99....

Napisal/-a fico83 Po apr 20, 2009 11:32 am

Pozdravljeni.
Že pred nekaj časa mi je na cliotu letnik 99, 1.2 motor 120 000 km prevoženih začelo grabiti levo zadnje kolo, ko sem šel vzratno. Zdaj je to nehalo, vendar kolo zagrabi, ko sem peljem naravnost. Kakšne ideje. Sumim, da pokna grabi in, da je že dotrajana...

Hvala za pomoč :D

Uporabniški avatar
Tribal
Nov uporabnik

Napisal/-a Tribal Po apr 20, 2009 11:50 am

Čim prej do mehanika,dokler se še lahko pelješ,ko do konca zagrabi zagrabi. :?

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Re: Problem s cliotom letnik 99....

Napisal/-a tristan01 Po apr 20, 2009 2:46 pm

fico83 je napisal/-a:Pozdravljeni.
Že pred nekaj časa mi je na cliotu letnik 99, 1.2 motor 120 000 km prevoženih začelo grabiti levo zadnje kolo, ko sem šel vzratno. Zdaj je to nehalo, vendar kolo zagrabi, ko sem peljem naravnost. Kakšne ideje. Sumim, da pokna grabi in, da je že dotrajana...

Hvala za pomoč :D

Tole pa čimprej razdret. Po vsej verjetnosti je sleklo pakne (precej pogost pojav) Pri vzvratni vožnji jih je malo premaknilo in kolo blokira. Sedaj se to dogaja celo pri vožnji naprej. Avtomobil čimprej v delavnico in kolo razdreti. Pri vožnji s takšnim avtomobilom obstaja nevarnost da se obloka zopet premakne in kolo zablokira pri večji hitrosti. Sledi izlet v nasproti vozečo kolono ali v prvi jarek. Ko bo zavora razdrena, pa menjaš zavorne obloge, boben pa bo verjetno treba dati postružiti, saj obstaja precej velika možnost da je pakna brez obloge naredila precej poškodb v bobnu.

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

Uporabniški avatar
Fan
Konstruktiven svetovalec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Fan Po apr 20, 2009 7:00 pm

Pozdravljeni

x2

Lep pozdrav
Vse je lepo, če vidijo prave oči.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov