Nasveti in napotki ter povpraševanja...

PiWPiW
Novinec

Kraj: Markovec City

Napisal/-a PiWPiW So nov 15, 2008 12:28 pm

T-Man je napisal/-a:
PiWPiW je napisal/-a:v okolici ljubljane vem da so eni precej dobri ki dlajo z lazerjem in ne vem kaj še vse. ime žav ne vem, vem da če prideš iz druge optike h njim se samo držiš za glavo kaj ga tipi delajo (v dobrem smislu)

http://www.imperl.si/
mogoče misliš njih?

zna bit

McBobo
Novinec

Napisal/-a McBobo Ne feb 08, 2009 4:17 pm

exide je napisal/-a:Jaz sem peljal avto na optiko v AMZS Kranj, stalo je pa 25€. :)

Počasi bo prišel čas za zamenjavo gum. Ker pa bo treba narediti še optiko, me zanima, a imajo teli na AMZS v Kranju meritve z laserjem ali še po starem sistemu, pa kako naredijo-tisti, ki ste tam že delali optiko? Kaj pa servis Kristanc d.o.o. iz Kranja? Ima kdo izkušnje z njimi?

Uporabniški avatar
gregga
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a gregga Po feb 09, 2009 9:35 pm

usepovsod majo na laserje....redko najdes koga, ki se na stare mere dela optiko ;)

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare To feb 10, 2009 2:45 pm

Đabe tebi 100 laserjev če mehanik ki optiko nastavlja ne ve kaj dela!!V Lj. pa definitivno AMZS kar se optike tiče!!Špan glede na svoje zmogljivosti površen,Svetek pa Stipič imel kolega pred leti zelo slabe izkušnje kako je sedaj ne vem.Problem pa je v tem ker večina nastavlja samo stek in se okoli ostalih parametrov niti ne trudi.

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe To feb 10, 2009 2:49 pm

čare je napisal/-a:Đabe tebi 100 laserjev če mehanik ki optiko nastavlja ne ve kaj dela!!V Lj. pa definitivno AMZS kar se optike tiče!!Špan glede na svoje zmogljivosti površen,Svetek pa Stipič imel kolega pred leti zelo slabe izkušnje kako je sedaj ne vem.Problem pa je v tem ker večina nastavlja samo stek in se okoli ostalih parametrov niti ne trudi.

svetujes koga ki res naredi v nulo pa si vzame cas in ve kaj dela?
Ni vse res kar napišem

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare To feb 10, 2009 7:34 pm

Saj sem napisal AMZS v LJ. pa pozanimaj se kdaj dela Anton!

Fatality
Nov uporabnik

Napisal/-a Fatality So apr 18, 2009 11:57 am

Tudi moja punca je bila nekoliko nespretna/nepozorna z avtomobilom in je med vožnjo zapeljala s ceste na bližnjo njivo pri okoli 70km/h. Po nekaj metrih se je avto ustavil sam od sebe, njej ni nič, avtomobilu je sicer polomilo nekaj zaščitne plastike spredaj pod odbijačem in tudi feltne so nekoliko opraskane. Avto se sicer po občutku popolnoma normalno pelje, zanima pa me ali je potrebna optika, mogoče centriranje pnevmatik? Seveda iz preventive.
Avto je clio B, tako da me zanima če ima tista plastika pod odbijačem kakšno funkcionalnost in je torej potrebno kupiti novo?[/img]
Priponke
clio-front-large.jpg

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe So apr 18, 2009 12:40 pm

iz preventive svetujem optiko.pa ne sam da se vid a je nastelana ampak da se pregleda se podvozje,da ni kako roka napocena,kasn koncnik slab,stabilizator...
Ni vse res kar napišem

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan So apr 18, 2009 2:15 pm

optika Branko Ducman!

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA So apr 18, 2009 6:18 pm

abbe je napisal/-a:
čare je napisal/-a:Đabe tebi 100 laserjev če mehanik ki optiko nastavlja ne ve kaj dela!!V Lj. pa definitivno AMZS kar se optike tiče!!Špan glede na svoje zmogljivosti površen,Svetek pa Stipič imel kolega pred leti zelo slabe izkušnje kako je sedaj ne vem.Problem pa je v tem ker večina nastavlja samo stek in se okoli ostalih parametrov niti ne trudi.

abbe, a nisi ti iz jesenic, jest vozim gor k tipu zraven mežaklje( a je čop ?), tudi brat vozi k njemu , je 200 m stran doma, pa je zmeraj vse ok, mi je pa poleg standardnih zadev vrnil zadnji kolesni par v raven položaj, ker sem jih imel pod kotom....seveda vse z laserji...mislim pa ,da je bilo 37 eurov

Uporabniški avatar
Rey
Novinec

Kraj: Ankaran

Napisal/-a Rey Po apr 20, 2009 9:20 pm

Koga priporočate na Obali?

LP

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Po apr 20, 2009 9:34 pm

he he...axle koper,imajo bolse naprave kot na amzs. sm takrat peljal accenta in so mi naredili ko je treba. ;)

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe Po apr 20, 2009 9:38 pm

TOYOTA je napisal/-a:
abbe je napisal/-a:

abbe, a nisi ti iz jesenic, jest vozim gor k tipu zraven mežaklje( a je čop ?), tudi brat vozi k njemu , je 200 m stran doma, pa je zmeraj vse ok, mi je pa poleg standardnih zadev vrnil zadnji kolesni par v raven položaj, ker sem jih imel pod kotom....seveda vse z laserji...mislim pa ,da je bilo 37 eurov

sm z jesenic.sm zadnjic bil tm pr copu pa nisem neki biu full zadovoljen.volan mi malo postrani stoji a on prav da je vse ok.sm pa do zj vozu zmeraj v šenčur h todivotu.in sm bil zlo zadovoljen.bom spet tja su...
Ni vse res kar napišem

PiWPiW
Novinec

Kraj: Markovec City

Napisal/-a PiWPiW Pe maj 15, 2009 4:55 pm

v ljubljani je boljši stanko špan ali AMZS? ve mogoče kateri je cenejši?

fiatpowered
Novinec

Napisal/-a fiatpowered Pe maj 15, 2009 5:10 pm

gregga je napisal/-a:
mitja2803 je napisal/-a:iz parkinga sem zapeljal vzratno zadel zadaj ob pločnik s sprednjo gumo (ne sprašvat kk:) ) tako da sem presekal sprednjo gumo. a bi blo dober dat avto na optiko...?

rajsi idi :D

js sm par mesecev nazaj useko v robnik z desnim kolesom (ne prevec hudo)........na zacetku tega tedna sm menjal gume in sm vido da mi je prednja kolesa totalno zlizalo...levo in desno kolo

uceraj biu na optiki......me je skor kap trofla k sm vido kok je blo zamaknjeno :D

In kaj si potem popravil zamenjal, da ni blo več zamaknjano ?
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov