Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Smrdi po bencinu - Punto 1.2

Napisal/-a snikerson Ne maj 17, 2009 10:53 pm

V sestrinem puntu(2005l 1.2) vsake tolko časa prismrdi po bencinu, smradu mogoče kakšen dan ni, drug dan pa spet smrdi. Avto je bil na dvigalu in je spodaj "suh", tut mašina je suha, in tut pod zadnjimi sedeži kjer je tank je vse suho, tut ko smo odprli zadaj gor tank je blo vse suho, tanka se pa avto zmeraj na nekje 1/2 do 2/3, tk da ni šanse, da bi ga blo kaj preveč in bi "pluncal" ven. Ma kdo kako idejo kaj bi lahk blo? Hvala za odogovore...

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Ne maj 17, 2009 11:16 pm

Ponavadi imajo Italianski avtomobili oddušek iz rezervarja speljano v zadnjo premo, če je bil pa avto slučajno zaleten zadaj, pa to cev speljejo prosto po Prešernu, in vsakič ko pride malo bencina v to cev, zasmrdi v potniško kabino. Lahko pa da ni to, samo napisal sem iz lastnih izkušenj.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
sandek
Uporabnik

Kraj: maribor-metropola

Napisal/-a sandek Ne maj 17, 2009 11:27 pm

kaj prismrdi slučajno čez ventilacijo?
en klub-ena čast________nk maribor

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson Po maj 18, 2009 12:32 am

hm, nisma s sestro bla lih pozorna na to(ventilacija), avto pa ni bil zaleten, ker je bil kupljen nov in skos v sestrini lasti...

Uporabniški avatar
sandek
Uporabnik

Kraj: maribor-metropola

Napisal/-a sandek Po maj 18, 2009 12:32 pm

snikerson je napisal/-a:hm, nisma s sestro bla lih pozorna na to(ventilacija), avto pa ni bil zaleten, ker je bil kupljen nov in skos v sestrini lasti...

ker to se je meni dogajalo isto na puntotu (02 letnik) pa mi je po nekaj cajta nehalo smrdet
en klub-ena čast________nk maribor

cxfranc
Nov uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a cxfranc To maj 19, 2009 12:37 pm

Nisem stručko za Fiate, morda bom udaril čisto mimo. Črpalka potiska bencin do sesalnega kolektorja, večkrat sem že imel primere, ko je na dovodu puščalo, tako "hinavsko". Pusti teči motor v prostem teku in pomigaj napajalni priključek in priključek povratnega voda. Če bo bencin ob priključku "porinilo" ven, si odkril napako.
l.p.
CXFranc
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov