Hvala za odgovore.
Sani je napisal/-a:Trzin kaj ? Fajn, fajn, vsaj en pohvaljen poolaščeni serviser. Upam da ne dela tam le tvoj stricBom se pa tja napotil. K pooblaščenem bi želel iti zato, ker imam že 180.000 KM na avtu servisiranih pri pooblaščenem servisu. Glede na to, da imam namen avto prodati v roku pol leta, nebi rad pokvaril statiskike v servisni knjigici
Fiatfan je napisal/-a:mišek je napisal/-a:ophidian je napisal/-a:ima mogoče kdo izkušnje z A2S v celju?
lp
Za tele se mi pa zdi da je že @Kael večkrat pisal, da se jim je bolje na široko izognit.
sam a2s ne, daaaaaaaaaaaaaaaleč proč od njega, če hočeš dobr avtu!
Sicer se oglašam šele dva meseca kasneje, pa vendar: mi lahko poveš, kateri je ta servis in kje je? Očitno si z njimi zadovoljen, če prav razumem?robi13 je napisal/-a:Jaz ne bi peljal avta k nobenemu od teh + še kakšen pooblaščen. Svoj avto sem peljal pooblaščenemu serviserju 2x, ker sem moral, zaradi pogojevanja povzročitelja škode na mojem vozilu. Obljubljali so popravilo v 3 urah, trajalo pa je 2 dni in sem imel zaradi tega precejšnje težave. O nadomestnem vozilu niso niti pomišljali. Serviser je rekel, da mi ga lahko nazaj sestavijo za čez noč, naslednji dan pa naj bi ga pripeljal nazaj, itd, da se ne razpisujem preveč.
Svoj VW vozim "nepooblaščenemu" serviserju, ki je opremljen z potrebnimi aparaturami, da pa o razliki v ceni servisov niti ne govorim. Cene na pooblaščenih servisih so "mim".
Če imaš vozilo v garanciji, je to druga pesem.
To so samo moje izkušnje in razmišljanje, ti pa stori po svoji volji.
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov