Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Sani
Nov uporabnik

Volkswagen pooblaščeni serviserji

Napisal/-a Sani Če mar 26, 2009 12:20 am

Mi lahko svetujete h kateremu (v LJ) pripeljati. Lahko malce napišete izkušnje s pooblaščenimi serviserji. Porsche, Kondor, Malgaj, Autodelta...? Komu je za zupat svojo mašino? Moram priznat, da žal za nobenega pooblaščenca še nisem slišal lepe besede :roll:

Hvala za odgovore.

Uporabniški avatar
robi13
Nov uporabnik

Napisal/-a robi13 Če mar 26, 2009 7:28 am

Jaz ne bi peljal avta k nobenemu od teh + še kakšen pooblaščen. Svoj avto sem peljal pooblaščenemu serviserju 2x, ker sem moral, zaradi pogojevanja povzročitelja škode na mojem vozilu. Obljubljali so popravilo v 3 urah, trajalo pa je 2 dni in sem imel zaradi tega precejšnje težave. O nadomestnem vozilu niso niti pomišljali. Serviser je rekel, da mi ga lahko nazaj sestavijo za čez noč, naslednji dan pa naj bi ga pripeljal nazaj :idea: , itd, da se ne razpisujem preveč.

Svoj VW vozim "nepooblaščenemu" serviserju, ki je opremljen z potrebnimi aparaturami, da pa o razliki v ceni servisov niti ne govorim. Cene na pooblaščenih servisih so "mim".
Če imaš vozilo v garanciji, je to druga pesem.

To so samo moje izkušnje in razmišljanje, ti pa stori po svoji volji.

lp

Uporabniški avatar
LaKi_
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a LaKi_ Če mar 26, 2009 8:50 am

Če že, pelji v Trzin k Debevcu. Servisa na Bravničarjevi se na široko izogibaj, nam so že za tri aute ključe zgubili, servisi ne razumno dolgo trajajo, nadomestno vozilo lahko sam na daleč gledaš, ...
Težko je danes biti norec, kajti konkurenca je velika.

Uporabniški avatar
ophidian
Nov uporabnik

Napisal/-a ophidian Če mar 26, 2009 8:52 am

ima mogoče kdo izkušnje z A2S v celju?

lp

mišek
Uporabnik

Napisal/-a mišek Če mar 26, 2009 9:24 am

ophidian je napisal/-a:ima mogoče kdo izkušnje z A2S v celju?

lp

Za tele se mi pa zdi da je že @Kael večkrat pisal, da se jim je bolje na široko izognit.

Sani
Nov uporabnik

Napisal/-a Sani Če mar 26, 2009 9:03 pm

Trzin kaj ? Fajn, fajn, vsaj en pohvaljen poolaščeni serviser. Upam da ne dela tam le tvoj stric :) Bom se pa tja napotil. K pooblaščenem bi želel iti zato, ker imam že 180.000 KM na avtu servisiranih pri pooblaščenem servisu. Glede na to, da imam namen avto prodati v roku pol leta, nebi rad pokvaril statiskike v servisni knjigici :)

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl Če mar 26, 2009 9:08 pm

na kondor ne hodt, vsaj kokr vidm pr frendu k se je že 2-3x opeku in ne hodi več tja! :D

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan Če mar 26, 2009 9:14 pm

mišek je napisal/-a:

lp

Za tele se mi pa zdi da je že @Kael večkrat pisal, da se jim je bolje na široko izognit.

sam a2s ne, daaaaaaaaaaaaaaaleč proč od njega, če hočeš dobr avtu!

Uporabniški avatar
LaKi_
Novinec

Napisal/-a LaKi_ Če mar 26, 2009 10:06 pm

Sani je napisal/-a:Trzin kaj ? Fajn, fajn, vsaj en pohvaljen poolaščeni serviser. Upam da ne dela tam le tvoj stric :) Bom se pa tja napotil. K pooblaščenem bi želel iti zato, ker imam že 180.000 KM na avtu servisiranih pri pooblaščenem servisu. Glede na to, da imam namen avto prodati v roku pol leta, nebi rad pokvaril statiskike v servisni knjigici :)

Ne dela, tam noben sorodnik, sam do mene majo vedno korekten odnos, prijazno osebje, tut mehaniki so uredu, tko da kapo dol za tak kolektiv. Vse se da zment, pa za razliko od drugih, to pol tut drži.
Težko je danes biti norec, kajti konkurenca je velika.

Uporabniški avatar
seeman66
Stalni uporabnik

Napisal/-a seeman66 Če mar 26, 2009 10:50 pm

Fiatfan je napisal/-a:
mišek je napisal/-a:

lp

sam a2s ne, daaaaaaaaaaaaaaaleč proč od njega, če hočeš dobr avtu!

X3,,razočaran :cry:

Imam frenda, z vsem potrebnim znanjem in sploh ne razmišljam da bi kdo drug šaril po avtu.

lp

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Napisal/-a sonic To maj 19, 2009 1:12 pm

robi13 je napisal/-a:Jaz ne bi peljal avta k nobenemu od teh + še kakšen pooblaščen. Svoj avto sem peljal pooblaščenemu serviserju 2x, ker sem moral, zaradi pogojevanja povzročitelja škode na mojem vozilu. Obljubljali so popravilo v 3 urah, trajalo pa je 2 dni in sem imel zaradi tega precejšnje težave. O nadomestnem vozilu niso niti pomišljali. Serviser je rekel, da mi ga lahko nazaj sestavijo za čez noč, naslednji dan pa naj bi ga pripeljal nazaj :idea: , itd, da se ne razpisujem preveč.

Svoj VW vozim "nepooblaščenemu" serviserju, ki je opremljen z potrebnimi aparaturami, da pa o razliki v ceni servisov niti ne govorim. Cene na pooblaščenih servisih so "mim".
Če imaš vozilo v garanciji, je to druga pesem.

To so samo moje izkušnje in razmišljanje, ti pa stori po svoji volji.

lp
Sicer se oglašam šele dva meseca kasneje, pa vendar: mi lahko poveš, kateri je ta servis in kje je? Očitno si z njimi zadovoljen, če prav razumem?
Bi res prosil za informacijo. Lahko tudi na ZS. Vnaprej hvala.
1997 Chevrolet Tahoe LT 5.7 V8
2010 VW Touran 1.4 TSI DSG

"Everything in life is somewhere else, and you get there in a car." (E. B. White)

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban To maj 19, 2009 1:24 pm

Če že iščeš dobrega pooblaščenca, pa če ti trebnje ni predaleč potem pelji k avto slaku.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov