Nasveti in napotki ter povpraševanja...

mit 406
Nov uporabnik

Napisal/-a mit 406 So dec 06, 2008 7:15 pm

@mišek: kater odpad misliš pri trojanah? sem namreč iz tukaj pa nič ne vem kje bi to bilo. mogoče misliš nekje nad izlakami? drugega tu ni, ta pa tudi ne vem če ima odpad v pravem pomenu besede. on je bolj švercar
Zadnjič spremenil mit 406, dne Sr dec 10, 2008 7:11 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
LP, Mitja

mišek
Uporabnik

Napisal/-a mišek So dec 06, 2008 7:50 pm

mit 406 je napisal/-a:@mišek: kater odpad misliš pri trojanah? sem namreč iz tukaj pa nič ne vem kje bi to bilo. mogoče misliš nekje nad izlakami? feštajn? drugega tu ni, ta pa tudi ne vem če ima odpad v pravem pomenu besede. on je bolj švercar

Ja tega mislim, ne poznam tistih koncev, tist ki mi je dal številko od njega je rekel, da je to nekje blizu Trojan. Sem ga klical za stikalo luči, pa vprašam če ima točno takega pa takega on pa samo ja, ja, ja. Verjetno da je vedel, če ima ali ne ja. Rekle mi je da hoče met 40€. Sem si mislil hvala lepa, potem sem pa našel tole temo pa še izkušnja sodelavca sem ga pa do končno odkvintal.
No zdaj imam pa novo orginal stikalo, je bilo drago kot pes (kopija ne obstaja) je pa le novo in sigurno da more delat. Če mi pa tam podturi eno stikalo 10 let staro, kako pa naj vem kako dolgo bo delalo?

mit 406
Nov uporabnik

Napisal/-a mit 406 Ne dec 07, 2008 5:06 pm

pri stikalih je res problem ja.. najbolje je kupovat nove, ker so stari vsi zgonjeni.

nazaj na topic: je mogoče kdo kje videl kakšnega P406 na kakšnem odpadu? rabim nekaj elektronike in senzorjev zamoje težave.
LP, Mitja

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic Sr maj 27, 2009 1:22 pm

400€ :lol: za 500-600 pa ti jih oblečejo po meri tu blizu.

Jaz sem pri buserju mislil kupit stabilizator za zadnje kolo pa je bla cena 3x večja kot pri kaizerju al kak je že. Tud za odbijač sm ga klical pa je bil pre pre predrag tak da sm raje original kupo pol.

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Re: odpad buser

Napisal/-a Technologic Sr maj 27, 2009 1:24 pm

MacK je napisal/-a:
lenivec je napisal/-a:ma kdo od vas številko telefonsko od avtoodpada buser v ločah?

LP
luka

Številke žal nimam, ti pa povem en dober nasvet!
Raje ga ne klici ker bos na njem bankrotiral, pa še hin robo ti bo dal.Ti povem iz lastnih izkusenj (primer: Sem rabil motorcek za zadnji brisalec pri R5, pa mi je rekel " Mam ja! Cena pa je polovica novega :huh:
Raje rufni Avto odpad Cenc, ki je tudi v ločah!
Tel: 03/7523007
Mobitel: 041/331833

Za R5 je en mojster malo naprej od buserja (tisti hrib nad njem 50m naprej, vlko poslopje ). Smo meli eno petko tak za ven pa to smo jo razbili parkrat pa smo dobli blatnik, luči pa vse čisto poceni, še zadn lonc nam je menjal za male pare pa je bil ko novi :D Če rabi kdo cifro pm.

Uporabniški avatar
dskrab
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dskrab Sr maj 27, 2009 2:47 pm

Kaj pa pravite na avtoodpad Bine?

Ima kdo kakšne izkušnje ?

www.avtoodpad.si
Sej nimaš kej! Tko je pa nč drugač!

It`s not just JDM. It`s a LIFESTYLE !
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten