LP. Pred nekaj časa sem kupil Roverja coupe. Je 95 letnik, potem ko se je spraznila baterija v daljincu, se je očitno tako zakodiral, da noben postopek nove sinhronizacije daljinca z avtomobilom ne deluje. Prav tako ne deluje niti koda, s kateri bi samo s ključem lahko vžgal avto. Ima slučajno kdo kakšne izkušnje in kaj bi lahko še bilo narobe poleg tega?
Jaz ti lahko samo povem, da bi ti v Kopru pri Gruntarju verjetno lahko pomagali. Meni so zrihtali nov daljinec in dali novo kodo. Čene pa poskusi jih poklicat.
Em zakaj tle mi noče prilepit linka?
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.
Za kodo boš mogu poslat alarm v anglijo. Maš tak dalinc kot ga ma 200 serija od '96 do '99? Če ja, probej vzet novo baterijo vn, stisn oba gumba, dej novo (sej si novo prej kupu?) baterijo pazljivo not (pazi da baterija ostane čista), pol pa če je odklenjen, ene 4x do 10x pritisni tipko za zaklepanje (če je pa zaklenjen pa za odklepanje) dokler se ne zaklene/odklene.
očitno je praksa da dobiš avto samo z 1 daljincem danes... ne vem zakaj je tako ravnokar sem dobu novo navodilo, da odklopim akumulator za 1 uro pa potem probam kodo vnest... ob pol 5 poročam dalje . tako pravijo na selmarju.
ok. tako je zdaj. daljinec dela, so mi ga zrihtali na avtoelektronika v lj. avto ne vžge. zdaj ne zalaufa niti bencin pumpa. ma kdo še kako idejo, ali je zadnja varjanta odklop alarma in tega sistema?
Ne vem če je kar tako enostavno odklopit alarm. Imaš PS.
sicer pa s ključem avto odkleni, s ključem v vratih pritisni najmanj 4x tipko za zaklep in alarm bi se moral resetirat in postavit v delujoče stanje. Že večkrat preverjeno.
ok. avto vžgal ena varovalka ni bila tam, kot bi morala biti... tako da hvala za pomoč. zdaj so se takoj pojavili novi problemi in težave, in skoraj 100% bom še pisal za nasvete, ker me čaka še kar nekaj dela z avtom.