MUSS je napisal/-a:Imam problem na zavornem sistemu enostvno ne zavre dovolj.Sumim da je premajhen podtlak na servoojačevalcu oziroma da je pumpa za podtlak zanič.
Mene pa predusem zanima če mi zna gdo povedati kolikšen podtlak je minimalen,da zavore še normalno delajo.Kupil bi novo če bi bil sigurenvendar je 70k to je pa za premislit,na servisu v ljubljani mi pa podatka nočejo povedati čeč da naj pripeljhem k njim popravit.Saj bi dele kupil pri njih mislim da to tudi nekaj šteje.
Chrysler Voyager
l 97
2.5 disel
87 kw
tip motorja M00
Prosil bi še za kako skico črpalke za podtlak da vidim kako je narejena ali se da kaj popraviti.
lisko je napisal/-a:Z zrakom po moje ni....ker pol se pedal kr sesede oz pade not....
Jaz mam drug problem... ko stisnem bremzo se mi sicer zdi da normalno zavira...ko pa le pritisnem malo bolj pa kr zablokira kolesa ( pa to ne rabim dost bolj pritisnit ampak pač zabviraš pri 80....videš da nis uspešen in pritisneš malo bolj pa kr zabije...) ?? Je pa podoben sistem temu.... Jeep 2.5 TD Je možno da mi spušča podtlak? ker recimo ko avto ugasnem.... ga pustim mirovat kako uro je pedal trd ko kamen..... ko motor zalaufa pa rata pedal mehak..... med tem ko pri drugih avtih tud po parih dnevih je še pedal ob prvem poskusu mehak.
MUSS je napisal/-a:Imam problem na zavornem sistemu enostvno ne zavre dovolj.Sumim da je premajhen podtlak na servoojačevalcu oziroma da je pumpa za podtlak zanič.
Mene pa predusem zanima če mi zna gdo povedati kolikšen podtlak je minimalen,da zavore še normalno delajo.Kupil bi novo če bi bil sigurenvendar je 70k to je pa za premislit,na servisu v ljubljani mi pa podatka nočejo povedati čeč da naj pripeljhem k njim popravit.Saj bi dele kupil pri njih mislim da to tudi nekaj šteje.
Chrysler Voyager
l 97
2.5 disel
87 kw
tip motorja M00
Prosil bi še za kako skico črpalke za podtlak da vidim kako je narejena ali se da kaj popraviti.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 7 gostov