Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
bobi11
Novinec

Kraj: Dolenjske toplice

polo 1.0 letnik 97, med vožnjo ugasne

Napisal/-a bobi11 Sr jun 10, 2009 3:27 pm

zanima me, če kdo ve zakaj bi avto med vožnjo kar na lepem crknil? ko ugasne ga ne moreš vžgat cca. 10 min- potem užge normalno, cin špulo sem menjal tako da to ni.
priklopil sem ga tudi na računalnik, vendar ta ni pokazal napak.

kaj bi bilo lahko narobe, mennja izkušnje?

Uporabniški avatar
Fan
Konstruktiven svetovalec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Fan Sr jun 10, 2009 9:44 pm

Pozdravljeni

Med delovanjem motorja polite z vodo ( cca 2 dcl ) vžigalno tuljavo, v koliko vozilo ugasne je tuljava primerna za menjavo.

Drugače pa: tester in sistematski pregled vsakega sklopa posebej, torej potrebujete nekoga, ki zna s testerjem delati.

Lep pozdrav
Vse je lepo, če vidijo prave oči.

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Sr jun 10, 2009 9:44 pm

senzor položaja glavne gredi
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Sr jun 10, 2009 9:49 pm

nima senzorja glavne gredi,ma pa hallov senzor v frtajlerju ki zna zajebavat.

Uporabniški avatar
KiNOS
Novinec

Napisal/-a KiNOS Sr jun 10, 2009 10:19 pm

Enako mi dela na golf 5, 1.9 tdi, nakar poteče 10min ko hodiš okol njega in ga preklinjaš in pošiljaš ... nato vžgeš in piči..

Recimo, jez sem bil na testerju in niso pogruntal nič, ker avto nima napak ubistvu,sam ko se spomne umre. Vse je tipi top, a avto random crkuje in se sliš bobneč zvok ko ga vžigaš,nato vžge po cca 10min in dela u piko..

Taprvo je blo na piki kake grelne svečke, ker je neki tezko vzigu,zamenal. Avto še zmer crkuje. Nasleda zadeva, "bencinska" pumpa-menjava..nic bols. Nasledna zadeva,menjava filtra za nafto,nic bols. Predrkal vse živo,vžig,elektronko,faza motorja svašta uglavnm..vse je tko k mora bit. Enkrat je celo laufu brez kluča :)) Vžgem, pa da bom ugasnu, obrnem kluč,avto laufa,grem z avta vun,zaprem vrata,ga zaklenem, avto laufa :) Skratka problemi all the way :)

Bi bla varianta mogoč, da maš glih takrat tester sabo, ko crkne sam..loterija dobit tole skup, da bo crknu pa še tester v avtu:)

Kok pogosto ti to dela? Par dni? Vsak dan?
When bravery turns into insanity!
- MKV GTI DSG-F1 2005 sold
- MKV 1.9tdi 2005 sold
- MKV 1.4fsi 2005 sold
- MKV 1.6fsi 2008 sold
- MKV 1.9tdi GT-sport 2008 sold
- BMW M3 2003 SMG

Uporabniški avatar
bobi11
Novinec

Napisal/-a bobi11 Če jun 11, 2009 8:59 pm

KiNOS je napisal/-a:Enako mi dela na golf 5, 1.9 tdi, nakar poteče 10min ko hodiš okol njega in ga preklinjaš in pošiljaš ... nato vžgeš in piči..

Recimo, jez sem bil na testerju in niso pogruntal nič, ker avto nima napak ubistvu,sam ko se spomne umre. Vse je tipi top, a avto random crkuje in se sliš bobneč zvok ko ga vžigaš,nato vžge po cca 10min in dela u piko..

Taprvo je blo na piki kake grelne svečke, ker je neki tezko vzigu,zamenal. Avto še zmer crkuje. Nasleda zadeva, "bencinska" pumpa-menjava..nic bols. Nasledna zadeva,menjava filtra za nafto,nic bols. Predrkal vse živo,vžig,elektronko,faza motorja svašta uglavnm..vse je tko k mora bit. Enkrat je celo laufu brez kluča :)) Vžgem, pa da bom ugasnu, obrnem kluč,avto laufa,grem z avta vun,zaprem vrata,ga zaklenem, avto laufa :) Skratka problemi all the way :)

Bi bla varianta mogoč, da maš glih takrat tester sabo, ko crkne sam..loterija dobit tole skup, da bo crknu pa še tester v avtu:)

Kok pogosto ti to dela? Par dni? Vsak dan?

točno tako nrdi, kot da bi se kaj preglelo, po nekaj min. pa vse ok. to mi je naredilo 3x v tem tednu, včer sm se pa nalašč vozu z njim in naredu cca 120 km pa ni blo nč narobe, dns šel v službo, tud vse ok.

Uporabniški avatar
bobi11
Novinec

Napisal/-a bobi11 Pe jul 03, 2009 6:43 pm

evo stvar že nekaj časa rešena- če bo še komu kdaj pomagalo, se mi je zdelo dobr da povem kaj je bilo. :lol:

pri varovalkah so tudi 4-je releji, eden od teh se je pregreval in občasno prekinil kontakt, sm zamenjal sm ga pa je vse uredu. rele pa je bil št. 167!

lp
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 7 gostov