MacTron je napisal/-a:Poucno branje...in v drugo vec iskanja.
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=50459
Bato21 je napisal/-a:Glede na to, da že imas navadne poziciske žarnce, ki ti svetijo belo ne vem zakaj jih menjaš z led diodami. 99% "belih" led diod večinoma vedno povlece na modro, osebno sprobal nesteto razlicnih "belih" led diod in vsaj meni niti ena ni svetila cisto beli, zmeraj je bil odtenek modre zraven kar pa mi ni blo usec.
Zdej pa, če hoces, da ti led diode svetjo v Golfu mas pa kar neki načinov kako to zrihtat. Nekateri vezejo upore, sosed ma npr. pod haubo na kablih za pozicijsko luč zvezane navadne pozicije tko, da mu pol računalnik ne zazna pregoreno žarnico, .....
Lahko ti pa iz prve roke povem, da se prek testerja nemore izklopiti opozorilo za pregoreno zarnico, ker naj bi slo neki prek krmila in nevem kaj (nism elektiračar, sam povem kaj je men rekel).
Lp,
Dj Big je napisal/-a:Bato21 je napisal/-a:Glede na to, da že imas navadne poziciske žarnce, ki ti svetijo belo ne vem zakaj jih menjaš z led diodami. 99% "belih" led diod večinoma vedno povlece na modro, osebno sprobal nesteto razlicnih "belih" led diod in vsaj meni niti ena ni svetila cisto beli, zmeraj je bil odtenek modre zraven kar pa mi ni blo usec.
Zdej pa, če hoces, da ti led diode svetjo v Golfu mas pa kar neki načinov kako to zrihtat. Nekateri vezejo upore, sosed ma npr. pod haubo na kablih za pozicijsko luč zvezane navadne pozicije tko, da mu pol računalnik ne zazna pregoreno žarnico, .....
Lahko ti pa iz prve roke povem, da se prek testerja nemore izklopiti opozorilo za pregoreno zarnico, ker naj bi slo neki prek krmila in nevem kaj (nism elektiračar, sam povem kaj je men rekel).
Lp,
Ja to zvezano z navadnimi sm probu in deluje sam nevem kako bi to naredu da bi blo lepo pritrjen pa zaščiten a kej veš kako je to tvoj sosed naredu
Bato21 je napisal/-a:Dj Big je napisal/-a:Bato21 je napisal/-a:Glede na to, da že imas navadne poziciske žarnce, ki ti svetijo belo ne vem zakaj jih menjaš z led diodami. 99% "belih" led diod večinoma vedno povlece na modro, osebno sprobal nesteto razlicnih "belih" led diod in vsaj meni niti ena ni svetila cisto beli, zmeraj je bil odtenek modre zraven kar pa mi ni blo usec.
Lp,
Ja to zvezano z navadnimi sm probu in deluje sam nevem kako bi to naredu da bi blo lepo pritrjen pa zaščiten a kej veš kako je to tvoj sosed naredu
Ja vem, da je on na začetku tut kr tko mel pod haubo zvezane pa niso ble pritrjene in su mu med vožnjo skakale gor pa dol pa mu ni blo ušeč. Pol je pa nabavu nastavke na katerih so pozicijske luči in sam naredu neko škatlico cca. 3x3 cm in jo lepo pritrdil ob straneh pod haubo tko, da mu sedal lepo osvetljuje prostor pod haubo in se ponoč lepo vidi. Ima pa drugač to narejen na tanovmu Passatu. Sej bi ti posliku, kako to zgleda sam je na morju trenutn.
Lp,
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov