abcabc je napisal/-a:Očitno ima uporabnik ESEM najbolj prav. Držal sem se njegovega komentarja in avto spravil na čudežnih 5.9l/100km, čeprav bi šlo tud na 5l, ampak imam kar nekaj hribovskega terena, nekaj mestne in večina relacija.
Sem ap takole vozil
2 brzina pri 20km/h
3..............30km/h
4..............40km/h
5.............50-70km/h.
Seveda čim manj pristiskal na gas.
Samo v klanec mi ni povsem jasno ej bolje vozt recimo v 3 ali 4 brzini v obeh prestavha mi avto lepo gre v hribe. Samo, d aso pri 3 brzini višji obrati, kot pri 4 brzini.
roomeo je napisal/-a:abcabc je napisal/-a:Očitno ima uporabnik ESEM najbolj prav. Držal sem se njegovega komentarja in avto spravil na čudežnih 5.9l/100km, čeprav bi šlo tud na 5l, ampak imam kar nekaj hribovskega terena, nekaj mestne in večina relacija.
Sem ap takole vozil
2 brzina pri 20km/h
3..............30km/h
4..............40km/h
5.............50-70km/h.
Samo v klanec mi ni povsem jasno ej bolje vozt recimo v 3 ali 4 brzini v obeh prestavha mi avto lepo gre v hribe. Samo, d aso pri 3 brzini višji obrati, kot pri 4 brzini.
Če ne trokira e v redu. sicer pa nevem kaj se tolko ozirate in sekirate za vsakega deci
abcabc je napisal/-a:roomeo je napisal/-a:abcabc je napisal/-a:Očitno ima uporabnik ESEM najbolj prav. Držal sem se njegovega komentarja in avto spravil na čudežnih 5.9l/100km, čeprav bi šlo tud na 5l, ampak imam kar nekaj hribovskega terena, nekaj mestne in večina relacija.
Sem ap takole vozil
2 brzina pri 20km/h
3..............30km/h
4..............40km/h
5.............50-70km/h.
Če ne trokira e v redu. sicer pa nevem kaj se tolko ozirate in sekirate za vsakega deci
Saj ne gre ne vem koliko za porabo samo, da vem pri katerih obratih najmanj porabi...vedi, da so omejitve in kazni visoke....nebi želel polnit blagajno in, da bodo potem nekateri hodil na brezplačne izlete, pili kavice iz teh kazni.
roomeo je napisal/-a:abcabc je napisal/-a:roomeo je napisal/-a:abcabc je napisal/-a:Očitno ima uporabnik ESEM najbolj prav. Držal sem se njegovega komentarja in avto spravil na čudežnih 5.9l/100km, čeprav bi šlo tud na 5l, ampak imam kar nekaj hribovskega terena, nekaj mestne in večina relacija.
Sem ap takole vozil
2 brzina pri 20km/h
3..............30km/h
4..............40km/h
5.............50-70km/h.
Saj ne gre ne vem koliko za porabo samo, da vem pri katerih obratih najmanj porabi...vedi, da so omejitve in kazni visoke....nebi želel polnit blagajno in, da bodo potem nekateri hodil na brezplačne izlete, pili kavice iz teh kazni.
wtf?kaj točno imajo kazni veze z porabo?lol
joztom je napisal/-a:Na porabo vpliva kombinacija obratov-navora in hitrosti-upora. Vsak avto ima drugo dobitno kobimacijo. Moj npr najmanj žre pri 180 na uro, to je pd 10l. seveda upoštevajte, da takrat najdlje in najhitreje pridem. na cilj z razumno količino bencina za 3l motor.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 7 gostov