Nasveti in napotki ter povpraševanja...

E91
Nov uporabnik

Ropot v kabini

Napisal/-a E91 So jul 18, 2009 3:58 pm

Zadnje čase opažam, da ko se vozim po ne ravno lepih cestah (katerih je itak ogromno), mi zadaj nekaj ropota. In sicer ugotovil sem, da prihaja ropot od tistih dveh plastik zadaj na katerih piše airbag (takoj za zadnjimi vzglavniki).Tud ko jih malo porukam se tista plastika malo premika, kar mi deluje, kakor da ne bi bilo dobro pritrjeno. Sedaj me pa zanima, kaj bi blo pametno nardit, ali jit na servis pa da tam poštimajo al obstaja kakšnen drug način? Mogoče je že kdo mel kdaj ta problem? Definitivno hočem zadevo uredit, ker postaja že kar moteče.

Ps: Tisti ki nameravate komentirat v tem smislu: avto za toliko denarja pa črički itd... se prosim vzdržite komentarja ;) Hvala

Hvala za odgovore in lp

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a MatejW So jul 18, 2009 4:00 pm

Ce se je avto nov in v garanciji, ga kr pelji na servis, pa naj se oni zajebavajo stem =)

vsaj jaz bi tak naredil...
Slika

Uporabniški avatar
lumpii
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Re: Ropot v kabini

Napisal/-a lumpii So jul 18, 2009 4:25 pm

E91 je napisal/-a:Zadnje čase opažam, da ko se vozim po ne ravno lepih cestah (katerih je itak ogromno), mi zadaj nekaj ropota. In sicer ugotovil sem, da prihaja ropot od tistih dveh plastik zadaj na katerih piše airbag (takoj za zadnjimi vzglavniki).Tud ko jih malo porukam se tista plastika malo premika, kar mi deluje, kakor da ne bi bilo dobro pritrjeno. Sedaj me pa zanima, kaj bi blo pametno nardit, ali jit na servis pa da tam poštimajo al obstaja kakšnen drug način? Mogoče je že kdo mel kdaj ta problem? Definitivno hočem zadevo uredit, ker postaja že kar moteče.

Ps: Tisti ki nameravate komentirat v tem smislu: avto za toliko denarja pa črički itd... se prosim vzdržite komentarja ;) Hvala

Hvala za odgovore in lp

Če avto ni več v garanciji, snami pokrove airbagov dol ( še prej izklopi kontakt avta ) ter na notranjo stran plastičnega pokrovčka nalepi od Tese un trak, k je za vrata da dihtajo, in ne bo več šklopotalo....
E60 525dA M-Optic, 2005

E91
Nov uporabnik

Napisal/-a E91 So jul 18, 2009 4:43 pm

Avto je še v tov. garanciji do 2.2010. Tako da najbolš da gre potem avto kr na servis pa da mi uštimajo zadevco. Še en razlog več da si pogledam ta novi Malgajev salon v Kranju :D. Edino zanima me še to, če mi tisto plastiko ornk zalepjo, a je kakšna nevarnost, da mi potem nepravilno spoži airbag, če že pride do tega?

Uporabniški avatar
lumpii
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lumpii So jul 18, 2009 4:52 pm

E91 je napisal/-a:Avto je še v tov. garanciji do 2.2010. Tako da najbolš da gre potem avto kr na servis pa da mi uštimajo zadevco. Še en razlog več da si pogledam ta novi Malgajev salon v Kranju :D. Edino zanima me še to, če mi tisto plastiko ornk zalepjo, a je kakšna nevarnost, da mi potem nepravilno spoži airbag, če že pride do tega?

Ja itak da NE zalepjo k pol nebi blo efekta od airbaga ane...
E60 525dA M-Optic, 2005

E91
Nov uporabnik

Napisal/-a E91 To jul 21, 2009 3:16 pm

Evo zrihtali zadevco. Zjutraj prišel tja, šli na vožnjo da so vidli v čem je problem, dobil sem 118d kot nadomestni avto brezplačno :D, čez 2 urci so me že klicali da so zrihtali in da so bili tisti "haklčki" (sej ne vem kako bi se izrazu :D ), kamor se pritrdi tista plastika razrahljani. Dali so mi pod garancijo, tako da nisem plačal nič, avto so mi pa na koncu še oprali :D. Uglavnm prvi vtis Malgaja v Kranju zelo pozitiven.

Lp

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 To jul 21, 2009 3:24 pm

E91 je napisal/-a:Evo zrihtali zadevco. Zjutraj prišel tja, šli na vožnjo da so vidli v čem je problem, dobil sem 118d kot nadomestni avto brezplačno :D, čez 2 urci so me že klicali da so zrihtali in da so bili tisti "haklčki" (sej ne vem kako bi se izrazu :D ), kamor se pritrdi tista plastika razrahljani. Dali so mi pod garancijo, tako da nisem plačal nič, avto so mi pa na koncu še oprali :D. Uglavnm prvi vtis Malgaja v Kranju zelo pozitiven.

Lp

super da si zrihtal v garanciji in da so sploh najdl napako.
lp
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 7 gostov