Ps: Tisti ki nameravate komentirat v tem smislu: avto za toliko denarja pa črički itd... se prosim vzdržite komentarja

Hvala za odgovore in lp
E91 je napisal/-a:Zadnje čase opažam, da ko se vozim po ne ravno lepih cestah (katerih je itak ogromno), mi zadaj nekaj ropota. In sicer ugotovil sem, da prihaja ropot od tistih dveh plastik zadaj na katerih piše airbag (takoj za zadnjimi vzglavniki).Tud ko jih malo porukam se tista plastika malo premika, kar mi deluje, kakor da ne bi bilo dobro pritrjeno. Sedaj me pa zanima, kaj bi blo pametno nardit, ali jit na servis pa da tam poštimajo al obstaja kakšnen drug način? Mogoče je že kdo mel kdaj ta problem? Definitivno hočem zadevo uredit, ker postaja že kar moteče.
Ps: Tisti ki nameravate komentirat v tem smislu: avto za toliko denarja pa črički itd... se prosim vzdržite komentarjaHvala
Hvala za odgovore in lp
E91 je napisal/-a:Avto je še v tov. garanciji do 2.2010. Tako da najbolš da gre potem avto kr na servis pa da mi uštimajo zadevco. Še en razlog več da si pogledam ta novi Malgajev salon v Kranju. Edino zanima me še to, če mi tisto plastiko ornk zalepjo, a je kakšna nevarnost, da mi potem nepravilno spoži airbag, če že pride do tega?
E91 je napisal/-a:Evo zrihtali zadevco. Zjutraj prišel tja, šli na vožnjo da so vidli v čem je problem, dobil sem 118d kot nadomestni avto brezplačno, čez 2 urci so me že klicali da so zrihtali in da so bili tisti "haklčki" (sej ne vem kako bi se izrazu
), kamor se pritrdi tista plastika razrahljani. Dali so mi pod garancijo, tako da nisem plačal nič, avto so mi pa na koncu še oprali
. Uglavnm prvi vtis Malgaja v Kranju zelo pozitiven.
Lp
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 7 gostov