Nasveti in napotki ter povpraševanja...

polde1
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Električni pomik stekel pri Polu 1998 letnik

Napisal/-a polde1 Pe jul 24, 2009 2:24 pm

Mene pa samo zanima, kje bi se dalo urediti, da bi delal pomik električnega desnega stekla navzdol?Možno je, da je samo slab kontakt med stikalom in električnim mehanizmom na šipi?Aja pa želim vedet za kakšnega poceni serviserja v Ljubljani.

Lp, Polde

Fiat007
Novinec

Kraj: Bled

Re: Električni pomik stekel pri Polu 1998 letnik

Napisal/-a Fiat007 Pe jul 24, 2009 2:31 pm

polde1 je napisal/-a:Mene pa samo zanima, kje bi se dalo urediti, da bi delal pomik električnega desnega stekla navzdol?Možno je, da je samo slab kontakt med stikalom in električnim mehanizmom na šipi?Aja pa želim vedet za kakšnega poceni serviserja v Ljubljani.

Lp, Polde

Pred leti sem imel polota letnik 1995. Tudi meni je velikokrat nehalo delati pomok desnega stekla. Nekajkrat je šlo tako, da sem vzel ven stikalo na armaturni pološči in očistil kontake in je spet nekaj časa delalo. Potem tudi to ni šlo več in sem vzel ven obe stikali in levo stikalo priklopil namesto desnega. In je delalo OK. Kupil sem novo stikalo in od takrat je delalo vse OK.

Probej zamenjati stikali pa boš videl, če bo tako delalo.

lp

Uporabniški avatar
Gregamax
Stalni uporabnik

Kraj: Metlika

Napisal/-a Gregamax Pe jul 24, 2009 2:34 pm

Probaj zamenjat stikala za odpiranje stekel, če jih imaš na konzoli, pa boš hitro vedel, če ga stikalo biksa! Moja sestra je imela tudi tak problem na desni strani samo, da ji je steklo spuščalo dvigovalo pa ne! Zamenjal stikala in pogruntal, da je za desno stran fuč! Nabavil novega oz. rabljenega takrat za 500 SIT zamenjal ter sedaj dela kot urica!

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Pe jul 24, 2009 2:43 pm

imel isti primer. kot so že rekli predhodniki kupi novo oz. rabljeno, ki dela in stvar bo rešena.
lp
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov