cobra11 je napisal/-a:Imel sem neljubi dogodek in sicer z desnim pragom sem zapel za škarbo tako da je prag na desni strani vdrt kar dosti vidno in malo je dobilo po vratih
Ka

mislite kolko bi stalo kaj popravilo take zadeve?
Sicer je avto star 15let ampak zelo grdo zgleda ko je tako razbito.
Obstajajo mogoče kakšnih plastični pragi da se samo gor prišravfajo ali kaj podobnega?
Prosim za neko pomoč ker sem ze tako jezen na samega sebe.
Dragi cobra in ostali....Se lahko že enkrat naučite vsaj normalne osnove za pogovor?
En prileti gor in joka kako je skrivil prag...ja a mi ostali uporabniki pa lahko vohamo kje, kako, za kater avto in za kako velikost poškodbe se gre.....
Če imaš kombija bo popravilo drago ker je prag velik....če imaš staro petko se ti ne splača popravljat....To je vse kar ti lahko povem okrog tvojega vprašanja...
Ne napadam te in nič ti ne očitam. Skušam povedat samo , da če nekaj vprašaš je treba vprašanje postavit tako, da se iz detajlov vprašanja da razbrat za kaj se gre in kako se bi stavri lahko lotil....
Torej, vemo za kako star avto se gre in da je rukjen prag....to pa je tudi vse....
Napiši malo več podatkov
Recimo:
Tip avta
Koliko ti avto pomeni (hobi, ga boš kmalu prodal, ga boš vozil do konca leta in peljal na odpad...)
3 ali 5 vraten ( katera vrata so poškodovana )
In kar je pri virtualnem komniciranju najbolj pomembno, prilepi kako slikco , da bomo laho svetovali. Vsak otrok ima že mobilca kater ima fotoaparat...
Se oproščam za daljši post ampak to velja za vse.