Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
obcasnigledalec
Novinec

Neenakomerna obraba prednjih zavornih oblog

Napisal/-a obcasnigledalec Če sep 03, 2009 1:21 pm

Že spet neki čudnega na mojem polotu l.98, in sicer, sem opazil, da so zavorne na levi strani že skoraj obrabljene, na desni strani pa je še veliko mesa. Avto še zmeraj zavira normalno, ne nese v levo ali desno, me pa samo skrbi, ker to najbrž ni normalno. Diski so še zmeraj v dobrem stanju, roba na obeh straneh ni nič. Če bi zablokiral batek bi bilo najbrž tudi opazno pri zaviranju? Pa še to, kako vem kateri tip klešč mam, VW tip 1 ali tip2?
Zdaj že objavlam občasno

Whyte
Nov uporabnik

Kraj: Novo mesto

Re: Neenakomerna obraba prednjih zavornih oblog

Napisal/-a Whyte Če sep 03, 2009 1:43 pm

obcasnigledalec je napisal/-a:Že spet neki čudnega na mojem polotu l.98, in sicer, sem opazil, da so zavorne na levi strani že skoraj obrabljene, na desni strani pa je še veliko mesa. Avto še zmeraj zavira normalno, ne nese v levo ali desno, me pa samo skrbi, ker to najbrž ni normalno. Diski so še zmeraj v dobrem stanju, roba na obeh straneh ni nič. Če bi zablokiral batek bi bilo najbrž tudi opazno pri zaviranju? Pa še to, kako vem kateri tip klešč mam, VW tip 1 ali tip2?

Zablokirala so ti verjetno vodila.

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Re: Neenakomerna obraba prednjih zavornih oblog

Napisal/-a Ivan36 Če sep 03, 2009 7:35 pm

obcasnigledalec je napisal/-a:Že spet neki čudnega na mojem polotu l.98, in sicer, sem opazil, da so zavorne na levi strani že skoraj obrabljene, na desni strani pa je še veliko mesa. Avto še zmeraj zavira normalno, ne nese v levo ali desno, me pa samo skrbi, ker to najbrž ni normalno. Diski so še zmeraj v dobrem stanju, roba na obeh straneh ni nič. Če bi zablokiral batek bi bilo najbrž tudi opazno pri zaviranju? Pa še to, kako vem kateri tip klešč mam, VW tip 1 ali tip2?

Razstavi vse ponovno in preveri tek mora lepo stekat Fan je že meni napisal kako mora bit ;)

Uporabniški avatar
Končar
Novinec

Kraj: Logatec

Napisal/-a Končar Če sep 03, 2009 8:58 pm

tko k sta že rekla, ploščico drži v vodilih in je ne vrača tako da vsakič ko pritisneš gre do diska in tam ostane in se rabi. najbolje da kupiš nove ploščice, vse spucaš in namažeš, ter zmontiraš. tko bi js naredu.

LP
ja res smešn... nenormalno smešn
Za ljudi so znaki, za živino pa planke!

Uporabniški avatar
obcasnigledalec
Novinec

Napisal/-a obcasnigledalec Če sep 03, 2009 9:19 pm

Hmm, bo to najbrž treba potem zrak iz bremz spravit? Da vem kaj še kupit.
Zdaj že objavlam občasno
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 3 gostov