Nasveti in napotki ter povpraševanja...

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Izklop ESP astra H

Napisal/-a maniaxxx Če sep 10, 2009 8:22 pm

Pozdravljeni,

Mene pa zanima, če obstaja način, da bi na astri H, 19 cdti, izklopil ESP, ker me jezi, ko se hočem malo igrati na spolzkih površinah.

Hvala za odgovor.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

need 4 speed
Novinec

Napisal/-a need 4 speed Če sep 10, 2009 8:24 pm

Če nimaš gumba za izklop ,je pomojem najlažje da vzameš ven varovalko.

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Če sep 10, 2009 8:38 pm

need 4 speed je napisal/-a:Če nimaš gumba za izklop ,je pomojem najlažje da vzameš ven varovalko.

Če bi imel gumb, verjetno ne bi spraševal kako se izklopi :P ..Baje, da če vržem varovalko ven, avto sploh ne vžge, ker ima tako "varovalo".
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Če sep 10, 2009 8:47 pm

speedfreak je napisal/-a:
need 4 speed je napisal/-a:Če nimaš gumba za izklop ,je pomojem najlažje da vzameš ven varovalko.

Če bi imel gumb, verjetno ne bi spraševal kako se izklopi :P ..Baje, da če vržem varovalko ven, avto sploh ne vžge, ker ima tako "varovalo".

...ja p.... pa ta opel :roll: nima števca za temp. nima stikala za esp......

p.s mal mim, ampak resnično ni stikala za esp, al ga ne najdeš :?: :lol: :P tud to se živim ljudem zgodi.....

p.s1 lahko samo v celjski konc prodajajo astre brez stikala za izklop :D "varnost press" na prvem mestu..... :vc :pivo

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Če sep 10, 2009 8:57 pm

Zase vem, da ga lahko izklopim edino s pomočjo Sport tipke. Se pravi držim tipko cca 5 sec in potem izklopi ESP do konca. Vklopi nazaj se pa ne avtomatsko. Kako je pri drugih Astrah pa nisem ziher ampak če ni Sport podvozja se ga po moje neda izklopit... Evo nisem pa ziher.

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Pe sep 11, 2009 4:30 pm

sašo5 je napisal/-a:

p.s mal mim, ampak resnično ni stikala za esp, al ga ne najdeš :?: :lol: :P tud to se živim ljudem zgodi.....

p.s1 lahko samo v celjski konc prodajajo astre brez stikala za izklop :D "varnost press" na prvem mestu..... :vc :pivo

Tu se pa strinjam s tabo Sašo, jebote Opel, če se ne da en kurčev ESP izklopit, pa nima števca za temperaturo...ma pa veliko rje zato :P

ni stikala, sem pogledal posvsod, celo v pepelnik, v rezervno gumo, pišuka, še pod sedež sem pogledal pa ga ne najdem :roll:

@ tomzzi..nimam tipke sport....in zelo mi je žal za to... :cry:

pa Celjanom ESP itak ne pomaga, zato bi ga pa rad izklopil :P

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Pe sep 11, 2009 9:14 pm

@speedfreak

ja nujno bi rabil športno podvozje ki ima sport tipko. Ampak verjami, da nočeš imet športnega podvozja brez IDS+ v Astri. Ker ko se voziš po slabih cestah je že kriza... Moja že vsa škriplje ko ena stara k****a pri komaj 50.000 kilometrine ki jih ima za sabo. :lol: Je ni stvari, da se ne bi oglašala. Verjetno jo preveč teram. :oops: :lol:

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Pe sep 11, 2009 9:38 pm

tomzzi je napisal/-a:@speedfreak

ja nujno bi rabil športno podvozje ki ima sport tipko. Ampak verjami, da nočeš imet športnega podvozja brez IDS+ v Astri. Ker ko se voziš po slabih cestah je že kriza... Moja že vsa škriplje ko ena stara k****a pri komaj 50.000 kilometrine ki jih ima za sabo. :lol: Je ni stvari, da se ne bi oglašala. Verjetno jo preveč teram. :oops: :lol:

OFF:

moja opelica pa pri slabih dvesto še prov nč ne škripa. :P :P :P :P

brez zamere za OFF.

lp

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Pe sep 11, 2009 10:13 pm

sašo5 je napisal/-a:

Moj opel ima vse tipko za isklopit ESP in digitalni števec za temperaturo, vse seveda original

Uporabniški avatar
jesenik
Novinec

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a jesenik Pe sep 11, 2009 10:23 pm

x2

sicer moja nima ESP-ja, ampak lahko pa ugasnem TC :D :twisted: ;) :o

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Pe sep 11, 2009 10:28 pm

nevem probaj kasno drugo varovalko dat vn.mogoce varovalko za abs.sj esp je nadgradnja abs-ja.no mal bl zapletena nadrgadnja.
Ni vse res kar napišem

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx So sep 12, 2009 1:28 pm

Ja edin to mi še ostane...se bom mal igral....vsekakor je lahk nazaj dam če bo kaj zajebaval...
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov