Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Kael
Uporabnik

Kraj: Slovenia / Stajerska

Napisal/-a Kael Sr avg 26, 2009 8:06 pm

@seat: problemi so se začeli mesec pred iztekom garancije vozila. Vse naštete zadeve so bile menjane od letošnjega marca, pred tem, enega problema razen crkjenga radia. Tako, da samo čakam, kaj bo naslednja stvar (na preostalih šestih seatih, vsaj imel čez 100.000 km, nismo skupaj menjali toliko stvari, kot na tem avtu) ...

Še bolj zanimiva stvar, ki sem jo ravno danes opazil je ta, da imam precejšen del odbijača okoli izpušne cevi povsem črnega od saj. Glede nato, da je bil avto na generalnem čiščenju dan pred rojstvom hčerke, od tega pa je danes 47 dni in da sem v tem času prevozil nekje 3000 km, tako velik del nebi smel bit črn... dosedaj tega nisem opazil. Edino poraba, kljub trugi na strehi že dober mesec, vztraja pod 6 litri :)

Uporabniški avatar
gepl83
Uporabnik

Napisal/-a gepl83 Sr avg 26, 2009 8:28 pm

Ja hudo. Ko tole človek bere, se vpraša kaj človek profitira, ko kupi nov avto.
GQ

Uporabniški avatar
Kael
Uporabnik

Kraj: Slovenia / Stajerska

Napisal/-a Kael Sr avg 26, 2009 8:36 pm

gepl83 je napisal/-a:Ja hudo. Ko tole človek bere, se vpraša kaj človek profitira, ko kupi nov avto.

Zaenkrat kot kaže 2 leti garancije :P

honda_zakon
Nov uporabnik

Napisal/-a honda_zakon Sr avg 26, 2009 9:03 pm

k smo mi kupil seata ibizo smo misl da je blo use cool ... pol pa na prvem servisu vidmo kakšno je blo podvozje ... takoj smo vedl da je bil razbit... tko da smo ga takoj prodal pa uzel drug avto 8)

Uporabniški avatar
MyWay!
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a MyWay! Sr avg 26, 2009 11:16 pm

Ajoj, kaj naj rečem ... sožalje.

scottie
Novinec

Napisal/-a scottie Sr sep 16, 2009 9:37 am

Kael je napisal/-a:No to tudi mene zanima, kaj so uspeli naredit glede te Alte-je FR - čeprav glede na vse opisane napake nebi dal roke v ogenj, da ta avto ni bil razbit. Sodeč po parih podrobnih pregledih, pa tako ali tako Seate zadnje čase tako sestavljajo, da avtomobil dejansko zgleda tako, kot da je bil razbit in slabo sestavljen - boh ne daj da prilepim še enkrat slike svojega Leona, kako leze zadnji odbijač dobesedno narazen in kako tudi havba stoji...

Tako, da bi uporabnika scottie resno prosil, da poroča o tem kako so zrihtali glede tiste Alteje, saj imam sam po menjavi dvomasovnega vztrajnika, kroničnem crkovanju žarnic in menjavi glavne računalnike, 3x zaporedni odpovedi klime ponovno probleme z avtom: voziš povsem nomralno, avto ugasneš, motor se ugasne, nato pa slišiš noter zvok, k da bi mačka za rep potegnu - nekaj ne ravno zacvili ampak naredi NJIIIIIAAAAOOOOOOO. :roll:

Kael se opravičujem za pozen odgovor, ampak se v kratkem poročim in nimam prav veliko časa za branje postov. Meni so na koncu avto zrihtali kot se spodobi za nov avto, sicer je šlo mojih živcev neomejeno, ampak to je sedaj za mano. Edina "napaka" ki je ostala je bilo tiktakanje klime, ki pa naj bi bil že znan problem. Tudi meni so sicer menjali vztrajnik, ampak baje preventivno ali pa so se bali da bi meni crknil, ker potem bi jih pa na križ pribil.

Avto sem sicer prodal skoraj eno leto nazaj, ampak kolikor slišim je tudi novi lastnik že imel probleme z glavnim računalnikom, posledično turbino, ... Zdej kolikor sem mu lahko pomagal sem, ampak avto je res rojen pod nesrečno zvezdo oz. je bil narejen s strani šalabajzerja.

Zdej ne vem kje avto servisiraš, ampak uradna reklamacija na PORSCHE SLOVENIJA dela čudeže, prihod z odvetnikom pa še dodatno pokorščino prej "pametnih" serviserjev.

Lp, Jaka
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: esem, jacobs in 8 gostov