Kael je napisal/-a:No to tudi mene zanima, kaj so uspeli naredit glede te Alte-je FR - čeprav glede na vse opisane napake nebi dal roke v ogenj, da ta avto ni bil razbit. Sodeč po parih podrobnih pregledih, pa tako ali tako Seate zadnje čase tako sestavljajo, da avtomobil dejansko zgleda tako, kot da je bil razbit in slabo sestavljen - boh ne daj da prilepim še enkrat slike svojega Leona, kako leze zadnji odbijač dobesedno narazen in kako tudi havba stoji...
Tako, da bi uporabnika scottie resno prosil, da poroča o tem kako so zrihtali glede tiste Alteje, saj imam sam po menjavi dvomasovnega vztrajnika, kroničnem crkovanju žarnic in menjavi glavne računalnike, 3x zaporedni odpovedi klime ponovno probleme z avtom: voziš povsem nomralno, avto ugasneš, motor se ugasne, nato pa slišiš noter zvok, k da bi mačka za rep potegnu - nekaj ne ravno zacvili ampak naredi NJIIIIIAAAAOOOOOOO.

Kael se opravičujem za pozen odgovor, ampak se v kratkem poročim in nimam prav veliko časa za branje postov. Meni so na koncu avto zrihtali kot se spodobi za nov avto, sicer je šlo mojih živcev neomejeno, ampak to je sedaj za mano. Edina "napaka" ki je ostala je bilo tiktakanje klime, ki pa naj bi bil že znan problem. Tudi meni so sicer menjali vztrajnik, ampak baje preventivno ali pa so se bali da bi meni crknil, ker potem bi jih pa na križ pribil.
Avto sem sicer prodal skoraj eno leto nazaj, ampak kolikor slišim je tudi novi lastnik že imel probleme z glavnim računalnikom, posledično turbino, ... Zdej kolikor sem mu lahko pomagal sem, ampak avto je res rojen pod nesrečno zvezdo oz. je bil narejen s strani šalabajzerja.
Zdej ne vem kje avto servisiraš, ampak uradna reklamacija na PORSCHE SLOVENIJA dela čudeže, prihod z odvetnikom pa še dodatno pokorščino prej "pametnih" serviserjev.
Lp, Jaka