Nasveti in napotki ter povpraševanja...

klepar
Nov uporabnik

Iščem izkušenega ličarja!

Napisal/-a klepar Pe sep 18, 2009 9:47 am

Pozdravljeni!

Že dlje časa spremljam vaš forum, vendar sem se šele danes prijavil in je tole moj prvi post :D.
Tole temo sem odprl v podforumu Popravila in okvare zato, ker menim, da največ ličarjev spremlja ta podforum :-P .

Sam se v popoldanskem času (po službi) ukvarjam s kleparstvom in nameravam v kratkem odpreti še popoldansko obrt (s.p.), kasneje pa tudi polno obrtno dejavnost. Ker sem sam zgolj klepar, za ličanje pa nimam prave roke (oz.prakse), iščem izkušenega ličarja za občasno delo (kasneje lahko tudi redno delo...), ki si želi v popoldanskem času (med tednom) in med vikendi (načeloma sobote, ...eventuelno kdaj še kako nedeljo) še kaj ekstra zaslužiti.

Lokacija dela bo pri meni doma v Ljubljani, tako da se išče ličar iz Ljubljane in njene okolice.

V kolikor bere to temo kak ličar, ki bi ga zanimalo takšno občasno delo naj me prosim kontaktira kar tu preko foruma na privatno sporočilo. Namenoma ne bom tukaj podal več informacij o meni (da ne bo kdo rekel, da kaj oglašujem) tisti, ki pa ste ličarji in me boste kontaktirali pa boste naknadno dobili vse informacije o planih, ki jih imam namen izpeljati.
Na privatno sporočilo mi pošljite vaše podatke (kdo ste, kje delate), izkušnje oz. kratko predstavitev. Hvala že v naprej!!! Odpisal pa bom najkasneje v parih dneh, ker nimam vedno dostopa do interneta.

Glede na to, da nič ne oglašujem pa tudi upam, da tema ne bo izbrisana.

Lepo vas pozdravljam in upam, da bom deležen dobrega odziva s strani ličarjev!

LP, klepar.
Zadnjič spremenil klepar, dne Sr okt 13, 2010 9:21 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Misak Pe sep 18, 2009 11:24 am

Če prav razumem ti želiš človeka, ki je že kdaj vodil svojo delavnico, jo zaprl in se hoče sedaj zaposliti :)
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov