Saško je napisal/-a:Pozdravljeni!
Avto: Seat Cordoba letnik 96
Imam naslednji problem in sicer pri odklepanju vozila s ključem (daljinsko zaklepanje ne dela) se mi zadnje čase samodejno uključi alarmna naprava, katera se oglaša (tuli) brez nadzora in ne preneha kljub temu, da takoj zaprem in zaklenem vrata(voznikova) vozila s ključem.
Zaenkrat sem problem rešil tako, da sem izvlekel varovalko na katero je vezan alarm. Problem je pa v tem da je na to varovalko vezana še notranja osvetlitev in števci, ki sedaj ne funkcionirajo in niso osvetljeni.
Hvaležen bi bil za vsakršen nasvet, kako rešiti problem.
Hvala!
Saško je napisal/-a:Kaj naj bi točno naredil s tem rezervnim ključem? Mi ni jasno...
Saško je napisal/-a:Problem odpravljen.
adis je napisal/-a:Saško je napisal/-a:Kaj naj bi točno naredil s tem rezervnim ključem? Mi ni jasno...
rezervni ključ je ključ od box-a avtoalarma, kjer lahko ročno izklopiš/vklopiš alarmSaško je napisal/-a:Problem odpravljen.
kako si odpravil problem? spodobi se podati odgovor, kdo ve mogoče bo še kdo imel tak problem
drift.king je napisal/-a:adis je napisal/-a:Saško je napisal/-a:Kaj naj bi točno naredil s tem rezervnim ključem? Mi ni jasno...
rezervni ključ je ključ od box-a avtoalarma, kjer lahko ročno izklopiš/vklopiš alarmSaško je napisal/-a:Problem odpravljen.
kako si odpravil problem? spodobi se podati odgovor, kdo ve mogoče bo še kdo imel tak problem
hehe naredu profil, rešu problem in niti adijo ni rekel
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov