Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 Po sep 21, 2009 6:36 pm

tak kot so ti povedali, ko je avto spoliran se vidijo vse napake v oz. pod lakom zato si verjetno razočaran. bela barva se ti vidi, ker ti je kamenček odbil tvojo barvo, in tukaj se ne da nič pomagat s poliranjem.
imaš poceni rešitev. pojdi k ličarju ali v trgovino kjer mešajo barvo, pa ti jo naj zmešajo 0,03 litra pa kupi eni mali čopič pa narahlo pobarvaj te male bele pikice. strošek minimaln.

LP
Freude am Fahren

blindekk
Nov uporabnik

Napisal/-a blindekk Po sep 21, 2009 6:51 pm

ja saj to sem si že naroču na oplu tuš moje barve. Bom ju3 to probal kaj rešit.

Ja saj teh luknjic nisem pričakoval da bo spucal, samo so pa ostale ene črte oziroma praske, ki niso praske ampak ne vem, ker niti z nohtom jih ne čutiš se samo vidijo v barvi, ki jih ni spuliral ven obljubljav pa mi je.

Pa še kaj je normalno poliral mi je cca od 15.00 do 20.00 otziroma tolko časa je bil avto pri njemu, poliral je verjetno še manj, zaradi pavz. Malo je malo kajne? Pa za to mi je računal 150€ ^^.

In še glede na tukaj debate po forumih sem zasledil da se polira avto in vse okoli 15 ur z vsemi nanosi in pastami....

Uporabniški avatar
grahovc
Uporabnik

Kraj: notranjska

Napisal/-a grahovc Po sep 21, 2009 7:05 pm

5 ur za poliranje pa še 150€ hoče... 150€ je že taprava cena ma ne za 5 ur.. tazga bi tut mal poslov nekam. Mislm da se.. fina pasta pa nahitr mal zaščite če je kej zaščite.. skratka
stavim da ni niti poskusil spravit vn tiste praske

Miholl84
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Miholl84 Po sep 21, 2009 7:10 pm

Zdej nevem kak avto imaš ampak jaz recimo rabim 15 ur za kak črn avto v rangu passata. Ampak v teh 15 urah niti pod razno ne naredim polne korekcije, avto je na koncu lep,šajni in konkretno zaščiten brez kakšnih sledi da je bil pran v pralnicah in podobno, če pa hočeš 100% korekcijo in odpravo večjih prask ti pa 20 ur in več niti pod razno ne uide...
C u O r E S p O r T i V o

Uporabniški avatar
grahovc
Uporabnik

Kraj: notranjska

Napisal/-a grahovc Po sep 21, 2009 7:15 pm

jest še nism pršu pod 14 ur/avto pa sm jih neki že naredu, res da delam z DA mašino ki je malo počasnejša od rotacijske, ampk nima veze to. da avto spoliraš res u piko rabiš veliko veliko časa, potrpežlivosti in natančnosti. Tako da tisti ki vam reče da vam avto spolira v par urah u nulo to preprosto ni mogoče. Če pa je pa prodam ves material in grem prodajat banane na ulco.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 9 gostov