R 26 je napisal/-a:Se ti isto dogaja tudi pri prižganem avtu ali le pri prižganih lučeh. V Meganu lučka za čitalnik kartice tudi utripa, kadar je le kontakt.
xsara je napisal/-a:se oproščam avtorju, če bom izkoristil njegovo temo, no ja v končni fazi pa se tudi tiče osvetlitve. Torej k mojemu problemu, osvetlitev števcev in tistih gumbov na sredinski konzoli je normalna (avto: mitsubishi lancer letnik 2006), ko pa prižgem zasenčene luči ta osvetlitev praktično izgine in ko se vozim po temi se ne vidi nič na armaturki, tist moment ko pa luči ugasnem pa se vidi na števce normalno in je dost svetlo in nasprotno, ko luči zopet prižgem se ne vidi nič..................upam, da se razume kaj sem hotu povedatdrgač me pa kr prašajte...............aja še to, ves čas me že na tem avtu je.e akumolator, oziroma ga nekaj prazni in če avto dalj časa stoji, se je že tudi zgodilo, da ni hotu kresnt.............a je za tako veliko nihanje v svetlobi števcev in ostale armaturke kriv mogoče samo slab akumolator.............
hvala lepa, lp...........
ales. je napisal/-a:xsara je napisal/-a:se oproščam avtorju, če bom izkoristil njegovo temo, no ja v končni fazi pa se tudi tiče osvetlitve. Torej k mojemu problemu, osvetlitev števcev in tistih gumbov na sredinski konzoli je normalna (avto: mitsubishi lancer letnik 2006), ko pa prižgem zasenčene luči ta osvetlitev praktično izgine in ko se vozim po temi se ne vidi nič na armaturki, tist moment ko pa luči ugasnem pa se vidi na števce normalno in je dost svetlo in nasprotno, ko luči zopet prižgem se ne vidi nič..................upam, da se razume kaj sem hotu povedatdrgač me pa kr prašajte...............aja še to, ves čas me že na tem avtu je.e akumolator, oziroma ga nekaj prazni in če avto dalj časa stoji, se je že tudi zgodilo, da ni hotu kresnt.............a je za tako veliko nihanje v svetlobi števcev in ostale armaturke kriv mogoče samo slab akumolator.............
hvala lepa, lp...........
a imaš za štelat svetlost mogoče si po pomoti tist zmanjšal in ko so luči vgasnjene sveti tist v polni svetlosti preglej je pa še ena možnost
vsaj pri hondi je tako da ko imaš vgasnjene luči ura na armaturki bol sveti ko pa prižgeš luči pa avtomacko majn zasveti to je zaradi tega ker po japonski logiki če imaš luči je tema in ne rabiš met tako močne osvetlitve pri nas pa moreš imet luči podnevi prižgane in zato pomoje ta tvoj problemček lep pozdrav aleš.
ales. je napisal/-a:pomoje ti bodo navodila pomagala ker dvomim da je kej druga ker sm že večkrat opazil da kdo po pomoti zmanjša jakost svetlobe pol pa ko prižgejo luči ne vidijo ničesar
xsara je napisal/-a:ales. je napisal/-a:pomoje ti bodo navodila pomagala ker dvomim da je kej druga ker sm že večkrat opazil da kdo po pomoti zmanjša jakost svetlobe pol pa ko prižgejo luči ne vidijo ničesar
hehe ja mogoče mi je tamal (sinček) kej zmešu nastavitvein mi zdej kej narobe dela, ker sm opazu, da kadar ga posadim za volan mi pržge luči in brisalce in premakne en kup gumbov
, res pa da moram pregledat navodil, ker res nimam pojma če ma ta avto nastavitev jakosti osvetlitve.............poročam kako je bilo, drgač pa lahko je tudi regler na alternatorju zanič da potem pride do takih nihanj v jakosti štroma oziroma osvetlitve, moram mal pregledat pa bom vidu kaj se dogaja........