Nasveti in napotki ter povpraševanja...

escobar
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

pomoč strešno okno oz. šibedah

Napisal/-a escobar Pe sep 25, 2009 11:02 am

Ali mi mogoče zna kak uporabnik na tem forumu pomagati kje najceneje lahko dobim strešno okno za passat 3b 99letnik. Avto je imel sicer originalno električno strešno okno toda zaradi polomljenih nosilcev je šibedah na avto cesti pri 200km/h odtrgalo in zdej nikjer ne dobim drugega. Klical sem na pooblaščene servise toda te so prekleto dragi. 620€ pokrov + 150€ nosilci :shock: Ta forum je moje zadnje upanje? Prosim za pomoč

Uporabniški avatar
frici32
Nov uporabnik

Napisal/-a frici32 Pe sep 25, 2009 11:16 am

Pozdravljen,

Verjetno ti moj odgovor ne bo najbolj všeč vendar najcenejša rešitev je da ti klepar na luknjo zavari kos pleha pokita in ustrezno pobarva, vse drugo bo kar precejšen strošek.

ps.
Lahko pa poskušaš najti rabljeno strešno okno od istega modela, vendar je to iskanje šivanke v senu.

lp
Alan
Berlingo III Multispace 1.6 HDi 90

escobar
Nov uporabnik

Napisal/-a escobar Pe sep 25, 2009 11:31 am

frici32 je napisal/-a:Pozdravljen,

Verjetno ti moj odgovor ne bo najbolj všeč vendar najcenejša rešitev je da ti klepar na luknjo zavari kos pleha pokita in ustrezno pobarva, vse drugo bo kar precejšen strošek.

ps.
Lahko pa poskušaš najti rabljeno strešno okno od istega modela, vendar je to iskanje šivanke v senu.

lp
Alan

Veš da sem tudi to razmišljal ampak se mi zdi nekak škoda to narest. Drugače pa mislim da ni več avtoodpada ki ga nisem poklicu in nikjer niso mel strešnega okna. Sem že čist obupu.

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Pe sep 25, 2009 11:34 am

Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Kraj: Mal naokol

Napisal/-a xsara Pe sep 25, 2009 12:00 pm

ja probaj na webasto vprašat, sicer pa mam tut jest probleme z šibedahom na fiat uno turbo letnik 93, bi ga bilo potrebno na novo pretesnit oziroma menjat tesnila, mogoče kdo ve oziroma pozna koga ki bi to ugodno naredu, ljubljana z bližnjo okolico bi bilo najboljše............
citroen for life, aja and fiat too, aja pa še mitsubishi.......

escobar
Nov uporabnik

Napisal/-a escobar Pe sep 25, 2009 12:20 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:http://www.webasto.si/strehe/osebni_avto.htm

pokliči sem,pa vprašaj.

sem tudi že klical žal mi ne morjo pomagat je reku original šibedah da si moram nabavt

Uporabniški avatar
erixon
Stalni uporabnik

Kraj: Dom je kjer je avto...

Napisal/-a erixon Pe sep 25, 2009 2:11 pm

Bo treba verjetno čez mejo skočt pa tam pogledat na odpadih. Sigurno je nekje kak sesut passat s celim šibedahom.

Če bi pa šibedah odstranil moraš pa pol še novo tapeto dat, pa vsak ti bo rekel: zakaj je bla pa streha barvana? Ker streho zaflikat ni tako enostavno, ujet krivine pa to....

Upam da najdeš.
Rad imam ženske, ki znajo bočno parkirat.

Uporabniški avatar
frici32
Nov uporabnik

Napisal/-a frici32 Pe sep 25, 2009 4:18 pm

erixon je napisal/-a:Bo treba verjetno čez mejo skočt pa tam pogledat na odpadih. Sigurno je nekje kak sesut passat s celim šibedahom.

Če bi pa šibedah odstranil moraš pa pol še novo tapeto dat, pa vsak ti bo rekel: zakaj je bla pa streha barvana? Ker streho zaflikat ni tako enostavno, ujet krivine pa to....

Upam da najdeš.

Streho zapret ni noben problem bil prisoten pri tem opravilu tapeta lahko ostane ista saj ima tako narejeno da ko je šibedah zaprt se tapeta zapre kot en rolo oziroma nekaj podobnega.

ps
Vzrok za zaprtje pa je bil ta da je bilo vozilo v lasti nemške policije, ki je imela na delu strehe kjer je bil šibedah montirano neko škatlo v kateri je bil radar in ko se je vozilo uvozilo v slo je ostala ta prazna škatla na avtu, ker je bil original šibedah drag kot sam hudič smo se pač lotili projekta kot sem ti že povedal.

lp
Alan
Berlingo III Multispace 1.6 HDi 90
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: esem, jacobs in 8 gostov